Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

It Takes Two Stüdyosu Hazelight Yeni Oyunun İpuçlarını Verdi

 
 
It Takes Two stüdyosu Hazelight, Electronic Arts'ın EA Origin etiketiyle yayınlanacak yeni bir co-op oyunun ipuçlarını verdi. Stüdyo içerisinde yer alan yaratıcı yönetmen Josef Fares, Twitter platformunda paylaştığı yeni bir gönderi ile bir sonraki oyun hakkında çok fazla soru aldıklarını aktardı.
 
Bir sonraki oyun co-op yapıya sahip olacak 
 
 
 
Josef Fares yaptığı açıklamayla beraber yakında yepyeni bir IP sunacaklarını ve bunu oyunculara duyurmak için sabırsızlandıklarını belirtti. Yaratıcı yönetmen tarafından yayınlanan gönderi, resmi Hazelight tarafından alıntılandı ve alıntı içerisinde bir görsel ortaya çıktı. Bu görsele bakacak olursak yeni IP yazısı, üst taraftaki küçük bir kağıt parçasında co-op ibaresi ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Hazelight bu haftanın başlarında en son oyunu It Takes Two'nun 20 milyondan fazla adet sattığını doğruladı. Stüdyonun kurucusu Josef Fares, 2022 yılında VGC ile yaptığı bir röportajda stüdyonun bir sonraki oyunundan bahsetmişti. Şimdi ise biraz daha somut bilgilere sahip olabiliyoruz.
 
Geliştirici ekibin daha önce çıkarmış olduğu oyunlara bakacak olursak, It Takes Two ve A Way Out projeleri yalnızca 2 kişiyle oynanıyor ve tek oyunculu modu bulunmuyor. Bir sonraki projenin de aynı yapıyı benimseyeceği bildiriliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
2K, Kahraman Tabanlı Ücretsiz Nişancı Oyunu Project Ethos'u Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız