Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloober Team, Korku Oyunu Cronos: The New Dawn'ı Duyurdu

 
 
Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümünü geliştiren Bloober Team, Doğu Avrupa vahşetini yansıtan ve eski unsurların yeni teknoloji ile birleşimini ortaya koyan hayatta kalma korku oyunu Cronos: The New Dawn'ı resmi olarak duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun, 2025 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Cronos: The New Dawn Türkçe dil desteğine sahip 
 
 
 
Üçüncü şahıs bir hayatta kalma korku oyunu deneyimine adım atabileceğimiz Cronos: The New Dawn, Türkçe dil desteği ile bizlere sunulmak isteniyor. Geçmişten kalanları kurtarmak için geleceğin kabusundan sağ çıkmaya hazırlandığımız yapım içerisinde elimizdeki silahları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor ve hem karanlık hem de gergin ortamlarda yolumuzu bulmaya hazırlanıyoruz.
 
Bloober Team ekibinin belirttiğine göre oyunda ilgi çekici bir hikaye içeriği bulunacak ve sürükleyici bir korku deneyimi yer alacak. Farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğimiz ve çorak topraklarda bulunacağımız yapımda her an reflekslerimizi ve taktiksel planlarımızı ortaya dökmemiz gerekecek.
 
Yeni oyun için şu anda duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Unknown Worlds, Subnautica 2'yi Duyurdu! Remedy Entertainment, Control Yan Oyunu FBC: Firebreak'i Duyurdu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

18.10.2024 22:17:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bloober Babadan boş çıkmaz.
Abartıyorsunuz. Adamların elle tutulur sadece SH2R var. The Medium çok kötü bir oyundu. Blair Witch desen keza o da kötüydü. Layers of Fear da yürüme simülasyonuydu. SH2R yaparken Konami den çok büyük destek aldılar. Tek başlarına altından kalkamazlardı.

BSC Misafiri

18.10.2024 16:57:13

0
Bloober Babadan boş çıkmaz.

mehmetalpertr

18.10.2024 14:42:43

0
SH2R gibi yaparlarsa neden olmasın ? Steam istek listesine attım. Bu sinematik video sonuçta.. Oyun içi göstersinler o da olmadı gelen puanlara göre bakarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız