Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake 2'de Zorlananlar İçin Yardım Modu Yolda

 
 
Remedy Entertainment tarafından biz oyun severlere sunulan gerilim ve korku odaklı nişancı aksiyon oyunu Alan Wake 2 için yepyeni bir güncelleme yolda. Önümüzdeki günlerde çıkacak olan ek paketlerin yanı sıra aynı zamanda bonus içeriğin de olacağını aktarabiliyoruz.
 
Alan Wake 2'ye kolay mod geliyor
 
 
 
Ortaya çıkan detaylara bakacak olursak, güncelleme sayesinde oyunda zorlananlar için büyük kolaylıklar sunulacak. Destek modu ile beraber artık oyunu daha az zorlukta oynayabilecek, sonsuz cephaneye ve el feneri pillerine sahip olabilecek ve hatta düşmanları tek atışta öldürebileceksiniz. Ayrıca herhangi bir şekilde ölmeyeceksiniz. Dolayısıyla bu destek modu, gerçekten de oyunu hızlı ve tek seferde bitirmek isteyenlere oldukça kolaylık sağlayacak.
 
Güncelleme, destek moduna ek olarak PS5'teki DualSense kontrolcüsüne özgü özellikler için iyileştirmeler getirecek. Özellikle dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve jiroskop desteği konusunda ek iyileştirmeler sağlayacak.
 
Alan Wake 2 şu anda PS5, Xbox Series X/S ve PC'de mevcut. Lake House DLC'si ve fiziksel sürüm 22 Ekim'de piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Assassin's Creed Mirage Steam'de Çıktı: Başarımlar Mevcut

Jack Rabbit Slims

18.10.2024 18:47:01

0
İlk oyunun en kolayı bile çok kolay değildi, 2. oyunun zorluğu da öyleyse normal.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız