Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Spirit of the Samurai Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını Kwalee ve geliştiriciliğini Digital Mind stüdyosunun üstlendiği Metroidvania tarzı yandan görünümlü kamera bakış açısına sahip aksiyon macera oyunu The Spirit of the Samurai'ın çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak oyun 12 Aralık tarihinde piyasaya sürülecek.
 
Karanlık bir samuray deneyimi 
 
 
 
Belirttiğimiz tarihte oyun Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için satışa sunulacak. Konsol sürümleri daha sonraki bir tarihte çıkacak. Bununla beraber Steam Next Fest'in bir parçası olarak ücretsiz bir demo sürümü sunacak. Bu demo sürümü sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilecek ve istek listenize alıp almayacağınıza bu sayede karar verebileceksiniz. Bu demoya 14 Ekim'den itibaren ulaşabileceksiniz. 
 
Samuray tarzı bir platform aksiyon macera deneyimini sunmaya hazırlanan yapım içerisinde daha çok karanlık ve gizemli bir atmosfer bulunuyor. Köyümüzü ölümsüz ordularının bastığı bir arka plan hikayesinin bulunduğu oyunda, Japon mitolojisinden esinlenen türlü düşmanlar yer alıyor.
 
Stop-motion sinematik tarzının yer aldığı yapımda düşmanların def etmeye çalışan Japon samuray Takeshi'nin kontrolünü eline alabiliyorsunuz. Bununla beraber savaşçı kedi arkadaş Chisai’nin ve küçük ama alıngan Kodama'nın rolünü de üstlenebiliyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Mario and Luigi: Brothership İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Sea of Thieves İçin 14. Sezon Yolda: Neler Sunuyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız