Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 4: Vessel of Hatred Çıktı: Karışık Etiketine Sahip

 
 
Blizzard Entertainment tarafından oyunculara sunulan izometrik açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4 için geçtiğimiz günlerde yepyeni bir genişleme paketi yayınlandı. Oyunun ilk DLC içeriği olan Vessel of Hatred, eleştirmenler tarafından beğenilse de Steam platformunda karışık etiketine sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Vessel of Hatred yeni içerikleri oyunculara sunuyor 
 
 
 
Diablo 4'ün ilk genişlemesi olan Vessel of Hatred için geçtiğimiz gün yepyeni bir fragman yayınlandı. Bu fragmanda eleştirmenlerden gelen övgüler doğrudan bizlere sunuldu ve aynı zamanda ek paketin heyecanını biraz da olsa arttırdı.
 
Vessel of Hatred genişlemesinin içeriğine bakacak olursak, oyuna yepyeni bir sınıfın, haritanın, hikaye/oyun sonu içeriğinin ve çok daha fazlasının eklendiğini söyleyebiliyoruz. Ayrıca genişlemenin yanı sıra Season of Hatred Rising adlı yeni sezon içeriğinin de kullanıcılara sunulduğunu aktarmakta fayda var. Bu içerik güncellemesi yeni zorluk seviyelerini, yenilenmiş ilerleme sistemini ve daha fazlasını oyuna dahil ediyor.
 
Diablo 4 genişleme paketi şu anda Steam platformunda 40 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Temel oyun ise Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4 ve PC'de mevcut. Son olarak yakın zamanda tanıtılan PlayStation 5 Pro konsolunda da Diablo 4’ün yer alması bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
A Quiet Place: The Road Ahead'da Gürültü Algılama Sistemi Yer Alacak PlayStation Plus'a Ekim Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı

BSC Misafiri

10.10.2024 21:11:03

0
steam kullanıcısı 2 günde tüm içeriği tüketerek mi bu sonuca varmışlar, yoksa duygusal yorumlar mı bunlar?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız