Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splinter Cell Remake'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

 
 
Bildiğiniz üzere Ubisoft, 2021 yılında Splinter Cell'in yeniden yapım sürümünü duyurdu ve o dönemde erken geliştirme aşamasında olduğu aktarıldı. O zamandan beri proje hakkında çok az bilgi sahibi olduk ve şu anda bu sürümün geliştirilip geliştirilmediği oyuncular tarafından merak ediliyor.
 
Splinter Cell Remake iptal edilmedi
 
 
 
Ubisoft Toronto stüdyosu tarafından geliştirilen remake, Snowdrop Engine oyun motoru ile destekleniyor. Bu oyun motoru daha önce The Division, Star Wars Outlaws ve daha fazlası için kullanılmış durumda. Tüm bu teknik bilgiler bir yana birçok oyuncu uzun süredir bilgi alamadığı bu projenin akıbetini merak ediyor. Her ne kadar arka planda geliştirilmediği düşünülse de ortaya çıkan yeni bir rapor, remake sürümünün hala geliştirilme aşamasında olduğunu bildiriyor.
 
Insider Gaming tarafından yayınlanan bir rapora göre Splinter Cell yeniden yapımının gelişimi devam ediyor ve bazı söylentilerin aksine henüz iptal edilmemiş durumda. Rapor içerisinde oyun, North kod adı altında anılıyor ve 2026 yılında yayınlanması planlanıyor. Ancak bu tarih henüz kesinleşmiş değil.
 
Splinter Cell yeniden yapımının resmi olarak geliştirme aşamasında olduğu doğrulandığından beri henüz detaylı bir bilgi alamadık. İlerleyen süreçte geliştirici ekip tarafından daha fazla bilgiyi bekliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
FIFAe World Cup 2024 Elemeleri Bugünden İtibaren eFootball'da Başlıyor Tetris Forever İçerisinde Hangi Oyunlar Yer Alacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.10.2024 23:43:31

0
Ubisoft şu oyuna zaman bütçe ayırsaydı Bu duruma düşmezdi belki de. Splinter Cell:Sam Fisher deyince akan sular durur. Yeni Oyunu Gelse daha iyi olur.

BSC Misafiri

11.10.2024 15:25:41

0
Remake yapmasınlar, yeni oyun yapsınlar!

BSC Misafiri

11.10.2024 14:58:30

0
bu çıkana akdar ubi batar satılır vs. sonrada iptal edilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız