Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 2 Remake iPhone, iPad ve Mac'e Geliyor

 
 
Son dönemlerde yeniden yapım sürümlerinde bir artışın olduğunu görüyor ve bu versiyonlara oldukça dikkat çekici serinin oyunları ekleniyor. Özellikle Resident Evil serisi remake anlamında oyun sektöründe sıkça karşımıza çıkıyor. Şimdi ise Resident Evil 2 remake’in Apple cihazlarına gelmesi bekleniyor.
 
Resident Evil serisi Apple cihazlarına gelmeye devam ediyor
 
 
 
Geçtiğimiz süreçte birden fazla Resident Evil oyunu iOS ve Mac cihazlarına çıkışını gerçekleştirdi. Resident Evil 7, Village ve geçen yılki Resident Evil 4 remake bu oyunlar arasında yer aldı. Ortaya çıkan raporlara göre oyunların hiçbiri sağlıklı bir satış başarısı yakalayamadı ancak Capcom bu politikasını sürdürmeye devam ediyor.
 
2019 yılında piyasaya sürülen Resident Evil 2 remake açıklanan detaylara göre iPhone 15 Pro modelleri ve M1 çipli veya daha yeni tüm iPad ve Mac cihazları için bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek. Tam tarih henüz yayınlanmadı.
 
30 Haziran itibarıyla Resident Evil 2 tüm platformlarda 14,2 milyonun üzerinde sattı. Oyun şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC'de mevcut durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Stalker: Legends of the Zone Trilogy'nin Switch Çıkış Tarihi Açıklandı Kingdom Come: Deliverance 2 Denuvo Korumasına Sahip Olabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız