Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Partner Etkinliği Yakında Duyurulabilir: Oyunlardan Yeni Haberler

 
 
Microsoft'un oyun bölümü Xbox yepyeni bir duyuruya hazırlanıyor. Ortaya çıkan söylentilere bakacak olursak yakın zamanda Xbox Partner adlı bir etkinliğin yapılması planlanıyor. Sunum kapsamında mevcut oyunlardan yeni oyunlara kadar çok çeşitli içerikler bizlere sunulacak.
 
Xbox Partner sunumu merakla bekleniyor
 
 
 
NateTheHate adlı bir kullanıcı ResetEra'da başka bir Xbox Partner Preview tanıtımının yakında gerçekleşeceğini ve önümüzdeki günlerde bir duyurunun yapılacağını iddia etti. Sızıntı içeriklerle ön plana çıkan NateTheHate, haftanın başında resmi duyurunun geleceğini belirtti. Bu da yakında bir şeyler duyabileceğimiz anlamına geliyor.
 
Xbox Partner etkinliği kapsamında elbette gösterilecek oyunlar da merak konusu. Geçtiğimiz yılki etkinlikte Alan Wake 2, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Still Wakes the Deep, Like a Dragon: Infinite Wealth ve daha fazlasına dair yeni bakışlar atıldı. Bunun dışında bu yılın Mart ayında gerçekleşen bir diğer sunumda Final Fantasy 14, Persona 3 Reload, Kunitsu-Gami: Path of the Goddess ve The Sinking City 2 gibi oyunlara yer verildi. Şimdi ise yeni etkinlik yolda.
 
Bu tarz sunumlar kullanıcılar tarafından bir hayli bekleniyor ve önemli duyuruların ve tanıtımların yapılması planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun firmalar oyunlar 2024
Epic Games'in Sunduğu Ücretsiz Oyunları Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın Astro Bot Son 10 Yılın En İyi Platform Oyunlarından Biri Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız