Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 İçin DreamPunk Modu Oyuna Gerçekçi Hava Katıyor

 
 
CD Projekt Red tarafından biz oyun severlere sunulan Cyberpunk 2077 için yeni destekler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere oyun yakın zamanda yayınlanan Phantom Liberty genişlemesindeki geliştirmelerin yanı sıra Path Tracing ve DLSS gibi teknoloji destekleriyle karşımıza çıkıyor. Path Tracing desteğiyle oyun gerçekten de üst düzey bir görselliğe kavuştu. Şimdi ise yeni bir mod bu gerçekçiliği daha da yukarılara taşıyor.
 
Cyberpunk 2077 için muhteşem bir mod 
 
 
 
Cyberpunk 2077 için mod toplulukları yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Şimdi ise DreamPunk adlı bir mod, oyunu gerçekten de üst seviyelere çıkarıyor. Yayınlanan yeni videoya bakacak olursak aydınlatma sisteminin, renk uyumunun, çevrede detaylarının, araç sistemlerinin ve çok daha fazlasının oldukça gerçeğe yakın olduğunu vurgulayabiliyoruz.
 
Fotogerçekçi bir yapıyla bizlere sunulan videoya bakacak olursak, özellikle araçların ve motor ile ilerlediğimiz kısımların dikkat çekici olduğunu aktarabiliyoruz. NextGen Dreams tarafından geliştirilen bu mod sayesinde oyun, gerçeğe en yakın şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak videonun 60 fps'lik bir oyun deneyiminden alındığı belirtiliyor ve aynı zamanda Frame Generation desteğinin de etkin olduğu varsayılıyor. Bu gerçekçi görüntülere aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tweaktown oyun haberler 2024
Space Marine 2 İçin PvEvP Mod Desteği Planlanmıyor Call of Duty: Black Ops 6'nın Dosya Boyutu Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız