Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MechWarrior 5: Clans İlk Günden Xbox Game Pass'te Olacak

 
 
MechWarrior serisinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan MechWarrior 5: Clans için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise açıklanan bilgilere bakacak olursak, oyun çıkışı ile beraber Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Game Pass hizmetinde yer alacak.
 
MechWarrior 5: Clans seriyi üst seviyeye taşımak istiyor
 
 
 
MechWarrior 5: Clans bildiğiniz üzere bir haftadan kısa bir süre içerisinde piyasaya sürülecek ve serinin önceki oyunu bir hayli hayal kırıklığına uğratmıştı. Şimdi ise yeni oyunla beraber hayranların beğenisini kazanmaya çalışan geliştirici ekip, yaklaşan aksiyon oyununun hikaye odaklı bir deneyim sunacağını ve bu sayede hayal kırıklığına uğrayan hayranların tekrar memnun olacağını belirtiyor.
 
MechWarrior 5: Clans, önümüzdeki hafta piyasaya sürüldüğünde ilk günden itibaren Game Pass üzerinden erişilebilir olacak. Dolayısıyla Xbox Game Pass Ultimate ve PC Game Pass aboneleri, oyuna ek bir ücret ödemeden erişim sağlayabilecek ve nasıl bir deneyim olduğunu görebilecek.
 
Açıklanan detaylara göre oyun 16 Ekim tarihinde PS5, Xbox Series X/S ve PC'de piyasaya sürülecek. Standart sürümünün yanı sıra koleksiyoncu sürüme de satışa sunulacak. Bu sürüm 80 dolarlık fiyatla karşımıza çıkacak. Aynı zamanda koleksiyoncu paketi içerisinde oyun içi kozmetikler, dijital bir sanat kitabı, dijital OST ve daha fazlası yer alacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Tetris Forever İçerisinde Hangi Oyunlar Yer Alacak? Xbox Oyunları Artık Android Cihazlardan Satın Alınıp Oynanabilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız