Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tetris Forever İçerisinde Hangi Oyunlar Yer Alacak?

 
 
Oyuncuları geçmişe götürecek ve farklı bir deneyim sunmayı hedefleyecek Tetris Forever için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunda yer alacak oyunların hangisi olduğu belli oluyor ve bu kapsamda oyuncular, koleksiyondan neler bekleyeceğine dair fikir sahibi olabiliyor.
 
Tetris Forever içerisinde klasik ve yeni yapımlar yer alıyor
 
 
 
Tetris Forever içerisinde açıklanan detaylara göre 15 farklı oyun, 14 klasik ve yepyeni bir oyun bulunuyor. Geniş bir koleksiyon olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan paket, 1984'te yayınlanan orijinal Tetris deneyimi ile de ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
 
En son yayınlanan fragmanla beraber hangi oyunların paket içerisinde yer alacağı belli oluyor. Bu oyunlara göz atacak olursak: 1988'de Apple 2 için yayınlanan Tetris (48K Sürümü), Bullet-Proof Software'in geliştirdiği Tetris, Hatris (Famicom, NES ve Game Boy sürümleri), Tetris 2 + Bombliss, Super Bombliss ve Super Bombliss DX bulunuyor. 
 
Bu oyunların dışında Super Tetris 2 + Bombliss, Tetris Battle Gaiden, Super Tetris 2 + Bombliss Genteiban, Super Tetris 3 ve Super Famicom için yayınlanan Super Bombliss de yer alıyor. Digital Eclipse tarafından piyasaya sürülecek olan paket, çıkışı ile beraber farklı oyunları koleksiyona dahil edebilir.
 
 
 
Tetris Forever, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, PC, PS4 ve PS5'e geliyor. Çıkış tarihi ile ilgili detaylar yakın zamanda bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Splinter Cell Remake'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı MechWarrior 5: Clans İlk Günden Xbox Game Pass'te Olacak

BSC Misafiri

11.10.2024 23:43:15

0
30in1 ve ya 999999in1 falan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız