Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'den Uyarı Mesajı: Oyun Değil Lisans Satıyoruz

 
 
PC kullanıcılarının uğrak noktası olarak karşımıza çıkan Steam bildiğiniz üzere yepyeni bir uyarı mesajını karşımıza çıkıyor. Burada yer alan mesajda, oyunu değil sadece lisansı satın aldığınız belirtiliyor. Durum böyle olunca kullanıcıların kafası karışabiliyor.
 
Steam artık ödeme ekranın bu mesajı kullanıcılara sunuyor
 
 
 
Steam platformunda bir oyun aldığınızda kütüphanenize ekleniyor ve herhangi bir şekilde başkasına gönderemiyorsunuz. Sadece kendi kütüphanenizde bulunmaya devam ediyor. Artık oyunları satın alırken ödeme ekranında, o ürün için bir lisans sağladıklarını belirten bir mesaj beliriyor. Bu uyarı metniyle "oyunun tamamına sahip olmuyor sadece lisansını elde ediyorsunuz" mesajı açıkça veriliyor.
 
Oyunun kendisini değil de lisansını satın aldığımız Steam platformunda bu oyunların herhangi bir şekilde bizim olmadığını ve platform kapatıldığında veya başka bir durum söz konusu olduğunda oyunlara veda edebileceğimizi aktarabiliyoruz.
 
Bununla beraber bu ibare sözleşme içerisinde yer alıyordu ancak herhangi bir kullanıcının sözleşmeyi baştan sona okuma ihtimali pek fazla bulunmuyor. Ancak bu durumu bilen birçok oyuncu yer alıyordu. Şimdi ise yeni ortaya çıkan uyarı mesajıyla hemen hemen her kullanıcı artık oyun değil de lisans satın aldığını biliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Red Dead Redemption PC'nin 50 Dolar Satış Fiyatı Eleştiriliyor

BSC Misafiri

13.10.2024 00:29:58

0
o halde satış fiyatınıda tam oyun fiyatından lisanslama fiyatına düşürünüz açık gözlüler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız