Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

A Quiet Place: The Road Ahead, 8-12 Saat Uzunluğunda Olacak

 
 
Bir süredir tanıtımı yapılan ve dikkat çekici korku gerilim içeriğini bünyesinde barındıracak olan A Quiet Place: The Road Ahead için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Çıkmasına günler kala yapımcı Alessio Alfonsi, yaptığı yeni bir röportajla oyunun 8-12 saatlik bir uzunluğa sahip olacağına aktardı.
 
A Quiet Place: The Road Ahead korku ve gerilim severlere geliyor
 
 
 
GamingBolt ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Alfonsi, oyunu hangi zorluk seviyesinde oynadığınıza bağlı olarak ve aynı zamanda %100 tamamlamak için 8 ila 12 saatlik bir süre harcamanız gerektiğini vurguladı. Bununla beraber isteğe bağlı görevlerin de olacağını belirtti.
 
Doğrudan film serisinden ilham alan A Quiet Place: The Road Ahead, geçtiğimiz gün yayınladığımız haberde belirttiğimiz gibi 2014 yılında piyasaya sürülen klasik korku oyunu Alien: Isolation'dan da esinlenmiş durumda. Yapım içerisinde yaratıklara ve canavarlara karşı gelemiyor, onlardan sadece saklanmak durumunda kalıyor ve gerilimi hat safhada hissedebiliyoruz.
 
Bunun dışında oyun PlayStation 5 ve Xbox Series X'te hem 4K hem de 60 FPS modlarına sahip olacak. Beklenen oyunlar arasında A Quiet Place: The Road Ahead, 17 Ekim tarihinde PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Astro Bot Son 10 Yılın En İyi Platform Oyunlarından Biri Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız