Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager 25 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

 
 
Yayıncılığını SEGA ve geliştiriciliğini Sports Interactive stüdyosunun üstlendiği menajerlik oyunu Football Manager 25 resmi olarak ertelendi. Açıklanan detaylara göre oyun 26 Kasım tarihinden Mart 2025’e alındı.
 
Football Manager 25 için çeşitli açıklamalar yapıldı
 
 
 
PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One, Switch, PC, iOS ve Android için piyasaya sürülecek olan menajerlik oyunu, beklenen seri oyunları arasında yer alıyor. Sports Interactive ve SEGA erteleme ile alakalı çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları bildirdi:
 
“Yapılan değerlendirmenin ardından Football Manager 25'i ertelemek durumunda kaldık. SEGA ve ortaklarımız ile yaptığımız görüşmenin ardından en iyi hareketin Mart 2025'e almak olduğu ortaya çıktı. Oyunu bu kapsamda daha fazla geliştirecek ve eksik yanlarını tamamlayacağız.”
 
Football Manager 25 içerisinde daha derin mekanikler, strateji unsurları, önceden beğenilen özelliklerin yenilenmiş sürümleri ve çok daha fazlası bizleri bekliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
PlayStation Plus'a Ekim Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız