Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uzay Temalı Moon Mystery İçin Tarih Verildi: Türkçe Dil Destekli

 
 
Yayıncı indie.io ve geliştirici Cosmoscouts yepyeni bir duyuruyla beraber yıldızlar arasında geçen birinci şahıs nişancı macera oyunu Moon Mystery'nin çıkış tarihini açıkladı. Ortaya çıkan bilgilere göre 28 Ekim tarihinde Steam platformu üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Moon Mystery yerçekimsiz ortamda dikkat çekici bir deneyim sunacak
 
 
 
Cosmoscouts'un kurucusu ve baş oyun tasarımcısı Mikolaj Szymanowski, bir basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Moon Mystery her zaman oynamak istediğimiz türden bir oyun. Tek oyunculu, hikaye merkezli ve benzersiz bulmacalara sahip bir macera oyunu. Yerçekimsiz ortamla beraber herhangi bir itici kuvvet olmadan kendinizi ve elinizdeki silahı nasıl hareket ettirirsiniz? İşte bunun yanıtını görebileceğiniz bir yapım."
 
Yapım içerisinde oyuncular bir astronot rolüne bürünüyor ve uzay giysisini giyerek Ay'da sadece kayaların ve kaynakların olduğu bir bölgeye doğru adım atabiliyor. Yıldızlar arası bir yapıya sahip olan oyunun Türkçe dil desteğiyle beraber karşımıza çıkmaya hazırlandığını söyleyebiliyoruz. İnsanlığın en büyük başarısı olan Ay'ın yüzeyinde bir araştırma karakolunda başlayan maceramız, ilerleyen süreçte daha tuhaf bir hal almaya başlıyor.
 
Macera boyunca korkunç olaylar karşımıza çıkıyor ve işlerin ters gittiği anda hayatta kalmanın ne demek olduğunu burada öğrenebiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Assetto Corsa EVO Çıkış Tarihi Açıklandı: Erken Erişim Olarak Geliyor HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız