Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Foamstars Artık Oynaması Ücretsiz Oldu

 
 
Square Enix tarafından bu yılın başlarında PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen Foamstars için yeni bir hamle gerçekleştirildi. Oyun için geçtiğimiz süreçte PlayStation Plus Essential hizmetine dahil edildikten sonra tepkilerin ılımlı olduğu görüldü. Nişancı oyunu geldiğimiz noktada 6. sezona ulaştı ve artık tam anlamıyla oynaması ücretsiz oldu.
 
Foamstars eğlencesi artık tamamen ücretsiz 
 
 
 
Altıncı sezon diğer adıyla Diamond Jam, oyunun oynaması ücretsiz bir yapıya geçilmesini sağlıyor. Bu sezon içerisinde oyuncular Diamond Chips toplayıp bunları eşyalarla takas edebileceği Diamond Trade sistemine kavuşuyor. Diğer taraftan oyunda yer alan Smash the Star modu 5 farklı haritaya kavuşuyor. Bunların dördü Rubber Duck Party'de geriye kalan biri ise Extreme Party'de aktif hale geliyor.
 
Bununla beraber yeni sezon Squad Missions moduna benzersiz ödüller sunan yeni boss savaşlarını dahil ediyor. Foamstars bildiğiniz üzere ilk etapta ücretli bir şekilde satılıyordu. Oyunu satın alanlar veya 6 Şubat ile 5 Mart arasında PlayStation Plus'ta kütüphaneye dahil eden kullanıcılar, Legacy Gifts DLC'sine ücretsiz olarak erişim hakkı elde ediyor.
 
Legacy Gifts ek paketi içerisinde özel bir renk stiline sahip 12 Bubble Beastie Skin, Legacy title ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
 
 
Bir sonraki sezona bakacak olursak 8 Kasım tarihinde yayınlanacağını aktarabiliyoruz. Önümüzdeki sezonda Squad Mission moduna yeni bir haritanın ve boss'un eklenmesi bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Dragon Age: The Veilguard Geliştirmesi Tamamlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız