Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 2 Başarısının Ardından Bloober Team Kolları Yine Sıvadı

 
 
Geçtiğimiz sene piyasaya sürülen ve 2 milyondan fazla satan Silent Hill 2 remake’in başarısının ardından Konami ve Polonyalı geliştirici Bloober Team yepyeni bir proje için kollarını sıvadı. Konami IP’sine dayanan yeni oyun için iki stüdyo bir anlaşma imzaladı.
 
Silent Hill 2 remake çok sevildi
 
 
 
Bloober Team tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan projenin yayıncılığını Konami üstlenecek. Bloober Team CEO'su Pitor Babieno bir basın açıklamasında söz konusu iş birliği hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi:
 
“Konami ile iş birliğimiz inanılmaz derecede verimli oldu ve Silent Hill 2'nin başarısı her şeyi açıklıyor. Bilgi ve deneyimimizi paylaşarak birlikte yüksek kaliteli bir proje oluşturmayı başardık. Şu anda yeni bir oyuna yelken açıyoruz ancak herhangi bir ayrıntı ne yazık ki veremiyoruz. Fakat hayranların bu konuda heyecan duyması gerektiğini düşünüyoruz. Zamanı geldiğinde yeni detaylar sizlere sunulacak.”
 
Silent Hill 2 remake bildiğiniz üzere hem eleştirmenler hem de hayranlar tarafından bir hayli sevildi. Orijinal oyuna çeşitli göndermeler de içeren yeniden yapım sürümünde genişletilmiş oyun içeriği bizleri karşılıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2025
The Blood of Dawnwalker'da Seçimler Gidişata Yön Verecek Fable Bekleyenlere Kötü Haber: 2026 Yılına Ertelendi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

26.2.2025 14:21:25

0
SH1 Remake yapılması lazım bence. Sh3 değil.

BSC Misafiri

26.2.2025 10:32:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: gokuba Keşke RE 2 remakekide bunlar yapsaydı, yapanlar rezil etmiş.
Silent Hill 2 Remake'i oynadığına emin misin :D Bloober Team bugüne kadar hep aksiyonsuz yürüme simülasyonu korku oyunları yaptıkları o kadar belli ki Silent Hill 2 Remake'in yakın dövüşü resmen bozuk... Eğer yaratık burnunun dibinde değilse çoğu zaman sopayı boşa sallıyor, bazen burnunun dibinde olmasına rağmen yaratıkla arana ufak bir nesne (çimen...) girse yine boşa sallıyor, dar alanlardan bahsetmiyorum bile... Yakın dövüş tuşuna bastığınızda yaratığa nişan alsın da vursun diye dua ediyorsunuz. İki oyunu da bitirmiş biri olarak söylüyorum, Resident Evil 2 Remake'e laf eden biri korku - hayatta kalma oyun türünden anlamadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

OptimizedSettings

26.2.2025 09:47:44

0
Re 2 remakei eleştiren tek kişi siz olabilirsiniz

gokuba

26.2.2025 01:05:23

0
Keşke RE 2 remakekide bunlar yapsaydı, yapanlar rezil etmiş.

BSC Misafiri

26.2.2025 00:55:21

0
remake lere gerek yok.. harcamayın şu güzelim stüdyoyu. adamların en iyi yaptıgı şey yaratıcı hikaye alt yapıları hazırlamak ve bu adamlara remake basıyorlar şaka gibi

BSC Misafiri

25.2.2025 21:17:55

0
Silent Hill 1 sonrada Silent Hill 3 Remake geliyor. Harika haber. Sh 2 remake platinledim Steam versiyonun da ve yeni oyunları heyecanlı bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2025)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız