Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Ücretsiz Oyununu Kütüphaneye Eklemeyi Unutmayın

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları sunan Epic Games yeni oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Epic geçtiğimiz hafta oyunculara eğlence macera platform oyunu Bear and Breakfast'ı tamamen bedava sunuyor. Oyunu 10 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Önümüzdeki hafta Empyrion - Galactic Survival ve Outliver: Tribulation oyunları bedava dağıtılacak.
 
Bear and Breakfast
 
 
 
Bear and Breakfast, ormanda bir pansiyon işletmeye çalışan bir ayı olarak oynadığınız yönetim macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hank ve arkadaşlarının terk edilmiş bir kulübe bulduğu yapımda burayı para kazandıran bir pansiyona dönüştürmeye çalışıyoruz. 
 
Düüzinelerce misafir odası, banyo, salon ve eğlence olanaklarıyla hanınızı inşa edebiliyor ve kişileştirebiliyorsunuz.
 
 
 
 
Bear and Breakfast bizlere neler sunuyor?
 
İlg çekici bir yapı ile karşı karşıya kalabileceğimiz yapım içerisinde nostaljik bir grafik sanat stili bizlere sunuluyor ve oyun içerisinde yönetim, macera ve kahvaltı detayları bizleri bekliyor. Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca dikkat çekici tasarım detayları ile karşı karşıya kalıyor, eski tarz sanat stilinin tadını çıkarmaya hazırlanabiliriz. Oyunda bir ayı karakterini kontrol ediyor ve burada rahatlatıcı bir yönetim-macera sistemi ile kendi yolumuza bakabiliyoruz. Oyunda bir pansiyonumuz bulunuyor ve istediğimiz şekilde burayı özelleştirip kişiselleştirebiliyoruz.
 
Arkaya yaslanabileceğiniz ve rahatlatıcı bir deneyimle karşı karşıya kalabileceğiniz yapımda ormanda bir pansiyon işletmeye çalışan iyi niyetli bir ayı olarak yer almak durumunda kalıyor ve burada yapacağımız hamlelerin oldukça önemli olduğunu vurgulamak gerekiyor. Yapım içerisinde elbette terk edilmiş bir kulübe bulduktan sonra bu kulübeyi en iyi şekilde pansiyona dönüştürmeye çalışıyoruz.
 
Oyunda bir hayli özelleştirme sistemlerinin yer aldığını söyleyebiliyoruz. Bu sistemlerle beraber oyun içerisinde istediğimiz odayı düzenleyebiliyor, dizayn edebiliyor, tasarlayabiliyor ve odaların büyüklüğünü, yapısını, nereye ne geleceğini ve çok daha fazlasını ayarlayabiliyoruz. Dikkat çekici unsurlarla beraber Hank ve arkadaşları terk edilmiş bir kulübeyi bulduktan sonra burayı pansiyona çevirmek durumunda kalıyor ve turistlerin bol bol bulunduğu bir yer olmaya hazırlanan bu pansiyon, yapacağınız dokunuşlarla farklı bir hal almaya başlıyor. Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca ormanın gizemlerini çözmeye çalışıyorsunuz.
 
 
 
Kısa bir süre sonra kendisini yaban hayatına adım atmayı bırakan ana karakterimiz etrafı keşfedebiliyor, buralarda neler olup bittiğini görmeye çalışıyor ve aynı zamanda kendisinden daha derin bir komployu açığa çıkarmak için büyük bir mücadeleye ve maceraya atılıyor diyebiliriz. Çizgi film tarzı grafikleri ile beraber ön plana çıkan ve dikkat çekici özelleştirme sistemlerini bünyesinde barındıran yapımda düzinelerce misafir odasının olduğundan bahsedebiliyoruz ve misafir odasının haricinde banyoya doğru geçiş yapabiliyor, salon kurabiliyor ve çok daha fazla detaylı bir pansiyon içerisinde ne olması gerektiğini biz karar verebiliyoruz. Çeşitli gizemleri ortaya çıkarabileceğimiz ve bu gizemlerin büyüdüğü esnada elbette yapacağımız hamlelerle gidişatımıza yön verebileceğimizi yapımda rahatlatıcı bir yönetim-macera deneyimi ile karşı karşıya kalıyoruz ve bir ayı olarak yer aldığımız süre boyunca bu ayıyı istediğimiz şekilde kontrol edebiliyoruz.

Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca dikkat çekici bölgelere doğru geçiş yaparken aynı zamanda daha çok ormanlık alanlarda kendimizi bulabiliyoruz. Bu ormanlık alanlar içerisinde neler olup bittiğini öğrenirken, para kazandıran bir pansiyona dönüştürebileceğimiz kulübe sayesinde gidişatımızı en iyi şekilde değerlendirebiliyor. Turistlere bir şekilde açık kapı bırakmak zorunda kalıyoruz ve turistler eğer dinlenmek istiyorsa elbette pansiyonumuzda kalmak için heyecanlanabiliyor. Ancak bu heyecanlanmanın gerçekleşmesi için pansiyonu en iyi şekilde değerlendirmek, özelleştirmek ve dizayn etmemiz gerekiyor. Dolayısıyla oyunda yer aldığımız süre boyunca elde ettiğimiz bu kulübeyi en iyi şekilde pansiyona dönüştürmeye, müşterilere hizmet etmeye, onlara yemekler ve içecekler sunmaya ve çok daha fazlasıyla beraber ön plana çıkmaya devam edebiliyoruz. Zaten bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve farklı özelleştirme sistemleri ile beraber ön plana çıkabiliyor.
 
Çünkü burada kurabileceğiniz yatak odası, salon ve çok daha fazlası tamamen sizin stratejinize göre değişkenlik gösterebiliyor. Yani istediğiniz ve kafanızdaki özelleştirme sistemini oyuna dahil edebiliyor ve bir odayı yatak odası yaptıysanız, diğer odayı farklı şekillerde değerlendirebiliyor, diğer bir oyuncu bu odayı daha farklı bir şekilde değerlendirerek her bir noktada farklı bakış açılarıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyunda rahatlatıcı bir deneyimin olduğundan bahsettik. Vurdulu kırdılı bir içeriğin olmaması ile beraber gerçekten de rahatlatıcı bir deneyimle sırtınızı sandalyeye yaslayabiliyor ve oyunda istediğiniz şekilde yerinize alabiliyorsunuz. Oyunda bir ayı olarak oynadığınızdan dolayı elbette ilk olarak tuhaf bir yapı ile karşı karşıya kalabilir ve bu durum sizi bir noktada farklı kılabilir. Pansiyon olarak inşa etmeye çalıştığımız yapım içerisinde yönetim-macera deneyimiyle ön plana çıkabiliyor.
 
 
 
Yerleştirebileceğimiz mobilyalarla, ışıklandırmalarla, yataklarla ve çok daha fazlasıyla beraber bunların renkleri ile oynayabiliyor, çarşafların renklerini değiştirebiliyor, yeni çarşaflar koyabiliyor, ormanın gizemlerine bir yandan çözmeye çalışırken diğer yandan ise pansiyonumuzu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Eğlence imkanlarını pansiyon içerisinde en iyi şekilde ortaya çıkarabiliyor, inşa edebiliyor ve kişiselleştirebiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca tüm bu unsurların üstesinden gelmeye çalışıyor ve kendi planlarımızı ve stratejimizi oyuna dahil edebiliyoruz. Aynı zamanda kafamızda belli bir taslak oluşturabiliyor ve bu taslakla beraber pansiyonumuzu en iyi şekilde tasarlayabiliyoruz.
Farklı özelleştirme sistemleri ile ön plana çıkabileceğimiz ve düzinelerce misafir odasını tasarlayabileceğimiz, aynı zamanda farklı odalarla beraber yer alabileceğimiz yapımda her türlü eğlence imkanını müşterilere, yani turistlere sunmaya hazırlanıyor. Ormanın ortasında bulunduğumuzdan dolayı elbette güvenli ve sıcak bir ortam sunmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz.
 
Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca her bir odayı en iyi şekilde değerlendirebiliyor, farklı şekillerde özelleştirebiliyor ve kişiselleştirebiliyoruz. Bununla beraber her odayı mobilyalarla süsleyebiliyor, farklı aydınlatma sistemlerini, abajurları, havluları ve çok daha fazlasını bir odaya doldurabiliyor ve eşyaları tek tek özelleştirmek durumunda kalabiliyoruz. Eşyaları yerleştirirken istediğimiz şekilde yönünü ayarlayabiliyor, hangi renk olmasını seçebiliyor ve daha farklı seçeneklerle karşı karşıya kalabiliyoruz. Yani bir eşyayı direkt olarak eklemiyor ve burayı tamamen kendi seçimlerimize ve tasarımımıza göre özelleştirebiliyoruz. Aynı zamanda odanın büyüklüğü ile oynayabiliyor, hangi odanın nasıl ve ne kadar büyük olacağını biz karar verebiliyor ve her bir oda içerisinde yer alacağımız süre boyunca hangi odanın ne olacağını biz belirleyebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda bir yandan salonu inşa edebiliyor ve diğer yandan ise bir odayı tamamen yatak odası şeklinde dizayn ettikten sonra buraları değerlendirebiliyoruz.
 
Oyunda odaları ayırabileceğimiz çeşitli sütunlar bulunuyor ve bu duvarları koyduktan sonra elbette odalar farklı şekillerde ayrılabiliyor. İlk etapta düz bir şekilde bizlere sunulan geniş bir pansiyon, yapacağımız hamlelerle oldukça farklı bir hal alabiliyor ve gerçekten de eğlenceli bir deneyimle karşı karşıya kalabiliyoruz. Zaten bu tarz oyunlarda oldukça etkileyici bir sistemin olduğundan bahsedebilir ve yapacağımız hamlelerle etrafı mobilyalarla döşeyebiliyor ve kazandığımız paralarla beraber de bu mobilyaların daha da üst versiyonlarına sahip olabiliyoruz. Pansiyon içerisinde kalmaları için misafirleri ikna edebiliyor, onları ormana getirebiliyor, itibarımızı korumak için onları mutlu etmek durumunda kalıyoruz ve daha fazla detay ile beraber kendi pansiyonumuza en iyi şekilde değerlendirebiliyoruz.

Yapım içerisinde hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda pansiyonumuza gelen müşteriler ne kadar fazla olursa o kadar hızlı bir şekilde özelleştirme sistemleri ile karşı karşıya kalabiliyoruz ve para kazanma sistemimiz burada daha da hızlanabiliyor.
 
 
 
Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca pansiyonumuzu inşa edebiliyor, istediğimiz şekilde kişiselleştirebiliyor, her bir odayı farklı şekillerde dokunuşlarla değiştirebiliyor ve itibarımızı ve şanımızı burada arttırmak durumunda kalabiliyoruz. Ne kadar çok yeni müşteri çekersek, o kadar hızlı bir şekilde para kazanabiliyor ve kazandığımız paraları yine kendi pansiyonumuz için harcayabiliyor, yeni mobilyalar almak durumunda kalabiliyoruz. Bu sayede oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, görevlerin ve hikaye içeriklerinin de burada olduğundan bahsetmekte fayda var. Bu tarz atarlarla beraber oyun içerisinde kendi itibarımızı korumaya çalışırken, aynı zamanda müşterilerin isteklerini karşılayabiliyor, eğer yiyecek istiyorlarsa ona göre elbette bir mutfak inşa edebiliyor, yemekleri burada yapabiliyor ve aynı zamanda hikaye ve görev içerikleriyle karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
Oyunda bir ayı karakteri kontrol ettiğimizden dolayı elbette bazı durumlarda sinirlenebiliyor, bazı durumlarda ise oldukça mutlu bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ortaya çıkan sorunları çözebileceğimiz ve yapacağımız hamlelerle zengin bir dünyaya adım atabileceğimiz yapımda hikayesi, yan görevleri, karakterleri ve sırları olan bir oyun kapsamı ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Pansiyon içerisinde yer aldığı bu süre boyunca her bir eşyayı tek tek özelleştirebiliyor, renkleriyle oynayabiliyor, nereye kurabileceğimizi seçebiliyor ve her bir mobilyanın farklı versiyonları bizlere sunuluyor. Dolayısıyla bu tarz oyunlarda farklı versiyonları ve renk seçeneklerinin olması oldukça önem arz ediyor. Çünkü oyunda düz bir yapının karşımıza çıkması demek, kısa sürede sıkılacağımız anlamına geliyor.
 
Oyunda hikaye içerikleriyle karşı karşıya kalırken elbette bir yandan bu hikaye içeriklerini ve görevleri tamamlayabiliyor, aynı zamanda sırlarla dolu zengin bir dünyaya adım atmak durumunda kalıyoruz. Oyunda diğer taraftan dostların, düşmanların ve çok daha fazlasının karşımıza çıktığını söyleyebiliyoruz ve pansiyonumuz için yeni öğeler ve avantajlar toplamak durumunda kalıyoruz. Pansiyonumuz için yeni unsurları ve içerikleri elde etmek için görevlerimizi ve hikaye içeriklerini tamamlamak gerekiyor. Ancak bu şekilde yeni içeriklerin ve detayların sahibi olabilir ve böylece para kazanma şansımızı daha da arttırabiliriz. Dolayısıyla oyun içerisinde yeni müşteriler çekmenin haricinde bir de görevleri tamamlamak ve bu görevleri başarıyla sürdürmek tamamen bizim işimiz oluyor. Durum böyle olunca oyunda daha farklı şekillerde ilerleyebiliyor, kendi mobilyalarımızı özelleştirebiliyor ve daha fazla detaylı oyundaki yerimizi alabiliyoruz.
 
 

Farklı özelleştirme sistemleri ile ön plana çıkabileceğimiz zengin bir dünyaya adım atabileceğimiz ve ilginç karakterlerle karşı karşıya kalabileceğimiz yapımda bir sürü kişiyle kendi yolumuza bakabiliyor ve onlarla etkileşime girebiliyoruz. Bir sürü tuhaf kişiyle karşı karşıya kalabileceğimiz yapımda onların ne istediğini görebiliyor, isteklerini karşılamak durumunda kalıyor ve yapacağımız hamlelerle gidişatımıza yön verebiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca bu kişilerle beraber etkileşime girerken elbette arka plan hikayeleri konusunda çeşitli fikirler elde edebiliyor, onların hakkında yorumlar yapabiliyor ve vaktimizi ayırıp onları dinlersek elbette kulübemizi daha farklı bir boyuta taşımak için onların da yardımcı olacağını aktarmakta fayda var. Dolayısıyla oyun içerisinde elbette onlarla beraber iş birliği yapmak, onların hikayelerini dinlemek ve onların sorunlarına çözüm sunmak oldukça önem arz ediyor.
 
Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde kendi yolumuza bakabiliyor ve her bir karşılaştığımız karakterin farklı detayları bizlere sunuluyor. Dolayısıyla oyun içerisinde karşılaştığımız her bir kişinin yardıma muhtaç olmayacağını ve bizlere yardım etmeyeceğini söylemekte fayda var. Dolayısıyla bu da oyunda farklı değişkenliklerin olacağını gösteriyor. Bununla beraber sırları çözmek için elbette ormanın derinliklerine doğru inmek durumunda kalıyoruz. Zaten bir ayı olduğumuzdan dolayı ormanların derinliklerine en iyi şekilde bilen ve çözen biri olarak yer alabiliyoruz ve kendi hamlelerimizi burada değerlendirebiliyoruz. Bu tarz eserlerle beraber oyun dikkatinizi çektiyse göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
2si1: The Last of Us 2. Sezon'dan Yeni Detaylar Nintendo Switch 2'nin Bu Yıl Duyurulacağı Bildiriliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız