Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch 2'nin Yeni Sezonu 15 Ekim'de Başlıyor: İşte Detaylar

 
 
Blizzard Entertainment tarafından biz oyun severlere sunulan rekabet odaklı nişancı aksiyon oyunu Overwatch 2 için yeni sezonlar oyuna dahil olmaya devam ediyor. Şimdi ise 13. sezon Spellbinder için geri sayım başlamış durumda.
 
Overwatch 2 yeni sezonu Cadılar Bayramı temalı olacak
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Spellbinder adlı yeni sezon 15 Ekim tarihinde başlıyor ve oynanış fragmanı 10 Ekim’de yayınlanmayı bekliyor. Cadılar Bayramı temalı haritaların geri dönüşünün dışında söz konusu hakkında şu an için herhangi bir şey bilinmiyor.
 
Ekip odaklı bir şekilde haritalara atlayabileceğimiz ve diğer oyuncuları ortadan kaldırabileceğimiz yapımda farklı kahramanlar bulunuyor ve her bir karakterin zengin özellikleri yer alıyor. Bununla beraber yeni sezon her biri benzersiz bir görünüme sahip önceden hazırlanmış kahramanların bulunduğu PvE modu Junkenstein's Revenge’i geri getirebilir. Diğer taraftan geçtiğimiz yıl ayrıca Diablo evrenine dayalı benzer bir mod tanıtılmıştı.
 
Spellbinder sezonuyla ücretli kozmetiklerin yanı sıra Premium Battle Pass ve yeni Cadılar Bayramı temalı görünümler yer alacak. Yeni sezon ile ilgili tüm detaylar bunlardan ibaret. 10 Ekim tarihinde yeni fragmanla beraber daha fazla bilginin sahibi olabileceğiz.
 
Overwatch 2 şu anda Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC ve Nintendo Switch için mevcut durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Amazon'un Sunduğu Throne and Liberty Üç Milyon Oyuncuya Ulaştı Korku Serisinin Yeni Oyunu Pathologic 3 Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız