Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Macera Oyunu Arken Age, 16 Ocak 2025'te Piyasaya Sürülüyor

 
 
Geliştirici VitruviusVR, sanal gerçeklik aksiyon macera oyunu Arken Age'in 16 Ocak 2025'te PlayStation VR2 ve SteamVR için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Arken Age, Grand Arborist tarafından çıkarılmış, terraform edilmiş bir fantezi dünyası olan Bio-Chasm'da geçen sanal gerçeklik aksiyon macera oyunudur. Arkenite aşılanmış kılıçlar ve silahlar kullanarak tamamen fizik tabanlı bir mücadeleye katılın ve Hyperion'un sinirsel bozulmasının kuşatması altındaki yoğun bir şekilde dolu ortamları özgürce keşfedin.
 
-Hızlı tempolu, tam fizik dövüşünde düşmanlarınızı vurun, parçalayın ve ezin.
 
-Üç adet tamamen özelleştirilebilir Hyperion silahıyla kendinizi donatın ve 30 benzersiz mod bulmak için Bio-Chasm'ı keşfedin. 
 
-Siz biyolojik bir uzaylı silahısınız; tam hareket kabiliyetine ve serbestçe zıplama, tırmanma ve yüzme yeteneğine sahip olarak yaratıldınız.
 
-Bio-Chasm'ın kıvrımlı köklerini aşmak için kullanılan entegre tırmanma kazmalarınızla hiçbir şey ulaşamayacağınız yerde değildir. 
 
-Kendi Scarlet Nectar şırıngalarınızı yaratın, hurda metalleri eriterek Hyperion Alaşımına dönüştürün ve özel silahlar üretin.
 
-Arken Age, 10 saatten fazla kampanya süresine sahip ve sınırsız tekrar oynanabilirlik için sonsuz bir savaş modu içeriyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon Macera Arken Age VitruviusVR
Epic Games Bu Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? Hayatta Kalma Korku Oyunu oneway.exe Demosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız