Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT 2024: EMEA 2. Aşama Playoff Eleme Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
     Riot Games'in VALORANT Champions Tour kapsamında Berlin'de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 2. Aşama turnuvasında Playoff eleme karşılaşmaları tamamlandı! Team Vitality ve Fnatic üst tura yükselmeyi başardı.
 
     Playoff eleme karşılaşmaları Team Vitality ile Natus Vincere ve Fnatic ile Karmine Corp arasında oynandı. Karşılaşmalar sonucunda Team Vitality ve Fnatic, 2-1 rakiplerini mağlup ederek üst tura yükseldiler.
 
     Üst turda Team Heretics'in rakibi Team Vitality, temsilcimiz FUT Esports'un rakibi ise Fnatic oldu. VCT 2024: EMEA 2. Aşama üst tur yarı final karşılaşmaları bugün saat 19:00'da oynanacak.
 
     Puan durumundan dolayı VALORANT Champions 2024'e katılacak olan 3 takım belli oldu ve bu turnuva yalnızca VCT 2024 EMEA 2. Aşama şampiyonunu ve Kore'deki büyük turnuvaya katılacak 4. takımı belirleyecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
GTA 6'nın Tanıtım Fragmanı 200 Milyon Görüntülenmeye Ulaştı! Netflix Mobil Oyun Kütüphanesi Genişliyor: Neler Oynayabilirsiniz?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız