Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 4. Hafta Başladı!

 
 
     Riot Games & ESA Esports işbirliği ile düzenlenen VALORANT liginin 2. sezon niteliğinde olan VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının 4. hafta karşılaşmaları başladı!
 
     VCL 2024 Türkiye: Birlik Split 2, 4. hafta 1. gününde Papara SuperMassive ile İstanbul Wildcats ve Fire Flux Esports ile S2G Esports karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda Papara SuperMassive, İstanbul Wildcats'i 2-0, Fire Flux Esports ise S2G Esports'u 2-1 mağlup etti. 
 
     Yarın saat 17:30'da Eternal Fire ile Pcific Esports, 20:30'da ise HOWL Esports ile Fenerbahçe Esports karşı karşıya gelecek. 
 
     VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2, 8 Temmuz Pazartesi günü son bulacak. 7 hafta boyunca sürecek ligde sıralamaya giren ilk 6 takım Playoff etabına yükselecek.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Bilimkurgu Nişancı Oyunu Polaris PC için Duyuruldu BLAST Premier: Spring Final 2024 Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız