Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Shadows'tan 13 Dakikalık Oynanış Videosu

 
 
Yayıncı ve geliştirici Ubisoft (geliştirici Quebec stüdyosu) 16. yüzyıl Japonya'sında geçen yeni Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed Shadows için 13 dakikalık genişletilmiş bir oynanış videosu yayınladı. Ayrıca oyunun daha sonraki bir tarihte iPad'e geleceğini duyurdu.
Assassin’s Creed Shadows hayranların dikkatini çekiyor
 
 
 
Assassin’s Creed Shadows'un resmi CPU ve GPU ortağı olarak Intel, oyunculara en iyi deneyimi sunmak için Ubisoft ile bir kez daha güçlerini birleştiriyor. Anvil oyun motorunun en son sürümü kullanılarak sıfırdan inşa edilen Shadows, Intel’in hibrit çekirdek mimarisi için optimize edilecek ve Intel Core 14. Nesil işlemcilerde en iyi deneyimi sunacak.
 
Forward etkinliğinde gösterilen oynanış videosunda Naoe ve Yasuke düşmanı ortadan kaldıracağı bir görev yer alıyor. Bu kapsamda Tamba Eyaleti'ndeki Fukuchiyama kasabasına doğru yol alıyor. Oynanış iki oynanabilir karakter arasındaki tamamlayıcı dinamiği gösteriyor. İki kahraman farklı oynanış unsurlarıyla karşımıza çıkıyor.
 
Açıklanan detaylara göre oyuncular açık dünyada istedikleri zaman karakter değiştirebiliyor. Bu sayede görevlerin üstesinden farklı şekillerde gelebiliyor. Assassin's Creed Shadows, 15 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PC (Ubisoft + aracılığıyla), App Store aracılığıyla Mac ve Luna için çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
‘Dark and Darker Mobile’ın Ağustos’ta Gerçekleşecek Betası'nda Türkiye de Var! Anno 117: Pax Romana Duyuruldu: İşte Fragman
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.6.2024 19:12:25

0
Assassin's Creed: Origins ve Assassin's Creed Odyssey epicstore indirimli almıştım, hala oynamadım, bir ara oynayacağım. Alma sebebim Assassin serisini sevdiğimden değil, sırf Mısır ve Yunan medeniyetinin o dönemini, piramitler, heykeller, tarihi resimler, insanlar, vs. atmosferi için gezip keşfedilecek. Shadows'da ne var? İlgimi çeken hiçbir şey yok. Star Wars gibi Assasin'in de içine edecek bu Woke saçmalığı!

kabus2224

13.6.2024 11:11:58

0
O dönemlerde Afrika kökenli bir samuray varmış Yasuke diye. İsmini yazınca çıkıyor böyle biri, heralde onu konu almışlar. Rap müzik falan saçmalık umarım kaldırırlar. Oyunsuz dönemlerde oynanır işte.

BSC Misafiri

13.6.2024 10:39:14

+1
AC oynayanın zerre kendisine saygısı yoktur. Bu nasıl bir midesizlik ki rap müzik eşliğinde zenci samuray ile oynuyorsunuz. Ayrıca asıl oyunu bekleyin derim Mirage içinde şöyle olacak böyle olacak yok köklerine dönecek diyordunuz en son Ubisoft yine kökledi :) Adamlar sahte oynanışla her seferinde donunuza kadar soyuyor sizi kalkmış burda övüyorsunuz Allah şifa versin hepinize ne diyim.

BSC Misafiri

12.6.2024 23:12:18

+1
wE WuZ sAmUrAi

BSC Misafiri

12.6.2024 22:54:16

+1
Assassin creeed serisi 2 ve brotherhood , revelations ve black flagdan sonra beş para etmez oyunlarla devam ediyor

BSC Misafiri

12.6.2024 14:54:39

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Gamer tayfa Ubisoft nefretinden ağlayıp zırlaya dursun en çok satan assassin's creed oyunu olacak şimdiden belli oldu hemde zenci samuray ile oynamasına rağmen, US ve Avrupa playstation storelarında aylardır ilk dörtde:
Yazık kafana.

BSC Misafiri

12.6.2024 14:36:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Gamer tayfa Ubisoft nefretinden ağlayıp zırlaya dursun en çok satan assassin's creed oyunu olacak şimdiden belli oldu hemde zenci samuray ile oynamasına rağmen, US ve Avrupa playstation storelarında aylardır ilk dörtde:
Çok doğru bir yorum. Bir ergen tayfa var Ubisoft'a amaçsız bir nefrete sahip ve önlerinde gelen her platformda tam bir q.q girl tarzında sızlanıyorlar. Ama işin güzel tarafı ne Ubisoft oyunlarını sevenler, ne de Ubisoft zaten bu izbe tayfayı ciddiye almıyor ve zaten almaması da gerekiyor. Gidip odalarında sabahtan akşama kadar kendilerini yerlere vurabilirler, hiç sorun değil.

BSC Misafiri

12.6.2024 10:22:02

0
Gamer tayfa Ubisoft nefretinden ağlayıp zırlaya dursun en çok satan assassin's creed oyunu olacak şimdiden belli oldu hemde zenci samuray ile oynamasına rağmen, US ve Avrupa playstation storelarında aylardır ilk dörtde:

aykut291

12.6.2024 09:27:10

+3
Bence parayı basıp Ghost Of Tusujima veya Ronin yapımcı firmasıdan hazır Asetlleri satın almışlar üstüne oynama yapılmış.La bukadarmı benzer arkadaş hemen hemen aynı tasarım aynı mekanikler

Umit_22

12.6.2024 07:28:06

+1
Gözlerimi kapatıp sesleri dinlediğimde, Japonya'da değil de Ortadoğu'da geçen bir oyun olduğunu anlıyorum. Bu nasıl seslendirmedir anasını satayım? Bağdat pazarında hurma satan adamı seslendirme sanatçısı diye koymuşlar. Bı ara ''ben var samuray olmak ellamdulillah'' diyecek sandım.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız