Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anno 117: Pax Romana Duyuruldu: İşte Fragman

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği strateji serisi Anno’nun yepyeni bir oyunu duyuruldu. Anno 117: Pax Romana adını taşıyan yeni oyun 2025 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, Epic Games Store ve Ubisoft Connect üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirecek. Bu yapım oyuncuları Antik Roma dönemine götürecek.
 
Roma döneminin altına çağına geçiş yapacağız 
 
 
 
Anno 1800'ün arkasındaki stüdyo olan Ubisoft Mainz tarafından geliştirilen Anno 117: Pax Romana, oyuncuları Roma İmparatorluğu'nun en parlak dönemine götürüyor. Oyuncular burada imparatorluğun egemenliği altındaki muazzam kültürlerle tanışabiliyor, onları keşfedebiliyor ve barışı korumanın en iyi yolunu bulmak için ellerinden geleni yapmak durumunda kalıyor.
 
Şehrin valisi rolünü üstlendiğiniz yapımda, kendinizi en iyi şekilde geliştirmeye çalışıyor ve medeniyetinizi yükseltmek temel hedefiniz oluyor. Anno 117: Pax Romana, sevilen şehir kurma ve strateji serisinin görsel kimliğini kaybetmeden yeni teknolojilerden besleniyor ve serinin yeni bir dönemini temsil ediyor.
 
Seri içerisinde ilk kez oyuncular başlangıç eyaletlerini Pax Romana ile seçme şansına sahip oluyor. Her bir eyalet oyunculara ele geçirilmesi ve üstesinden gelinmesi gereken farklı zorlukları ve fırsatları sunuyor. Bunları değerlendirmek sizin hamlelerinize göre değişkenlik gösteriyor.
 
Son olarak oyunun duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Bu içeriği aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Assassin’s Creed Shadows'tan 13 Dakikalık Oynanış Videosu Avatar: Frontiers of Pandora İçin İlk Hikaye Genişlemesi Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.6.2024 12:32:53

0
Anno 1800'deki DLC politikasindan sonra Ubisoft oyunlarina bir daha para vermemin imkani yok.

Funder

11.6.2024 22:44:50

0
Sadece deniz savaşları mı olacak bunda da
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız