Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık

 
 
İlk etapta PlayStation 4 konsolları için piyasaya sürülen ve 2015 yılında karşımıza çıkan orijinal oyunun şimdi ise yeniden sürümü piyasaya sürüldü. Hem PC hem de PlayStation 5 için yayınlanan remake, Steam platformunda karışık etiketine sahip.
 
Until Dawn Remake PC'de birçok soruna sahip
 
 
 
Until Dawn Remake için yayınlanan ilk oyuncu incelemelerine bakacak olursak, öncelikle oyunun PC platformunda kötü bir şekilde çalıştığı aktarılıyor. Yani performans açısından ne yazık ki isteneni pek veremiyor. Özellikle oyuncuların, oyunu oynarken çökme hatalarıyla, FPS droplarla ve çok daha fazlasıyla mücadele ettiği belirtiliyor.
 
Bununla beraber oyuna giriş yapmak için PlayStation Network hesabınızı bağlamanız gerekiyor. Bu durum için de çeşitli olumsuz yorumlar bulunuyor. Ancak diğer taraftan oyunun görsel kimliği ve grafikleri beğenilmiş durumda.
 
Until Dawn Remake, Türkçe dil desteği ile beraber Steam platformu üzerinden 60 dolarlık fiyat etiketine sahip. PlayStation 5 fiyatı ise 2.500 Türk lirası.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor!

yaratıc1KLAVYE

5.10.2024 19:52:45

0
Buna 60 dolar ve 2500 tl veren de zerre akıl yoktur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız