Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Silent Hill 2 Remake Modu Tüm Sisleri Kaldırıyor

 
 
Bloober Team tarafından biz oyun severlere sunulan gerilim korku hayatta kalma oyunu Silent Hill 2 Remake için ilk modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yepyeni bir paket, oyunda yer alan tüm sisleri ortadan kaldırıyor ve böylece daha net bir görüntü elde edebiliyorsunuz.
 
Silent Hill 2 Remake sisleri kaldıran mod paketi 
 
 
 
YouTube platformu üzerinde içerik üreticisi ve mod geliştiricisi olarak karşımıza çıkan Digital Dream yepyeni bir video yayınladı. 15 dakikalık oynanış videosunu bizlere sunan video içerisinde 8K çözünürlüğün olduğunu söyleyebiliyor ve oyunun yeni modundan yararlandığını aktarabiliyoruz. Bu mod, oyunun görsel stilini tamamen değiştiriyor. Ayrıca sisin oyun için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.
 
Diğer taraftan mod detaylarına gelecek olursak, tüm atmosferi önemli ölçüde değiştirip iyileştirdiğini aktarabiliyoruz. Sis olmadan oyun biraz sıkıcı hale gelebiliyor çünkü oyunun zaten atmosferini ve o gerilim ortamını bizlere veren sisin ta kendisi.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kolay bir şekilde kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Marvel's Spider-Man 2 İçin Ek Hikaye İçeriği Planlanmıyor Squadron 42 İçin Bir Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız