Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Oyunu Valkyrie of Phantasm 18 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor

 
 
Yayıncı PLAYISM ve geliştirici Areazero, yüksek hızlı, atış, savaş, aksiyon oyunu Valkyrie of Phantasm'ın Erken Erişim'den çıkıp 18 Ekim'de Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Valkyrie of Phantasm ilk olarak 23 Ekim 2022'de Erken Erişim'e sunuldu.
 
Yüksek hızlı hava muharebesi içeren bu atış aksiyon oyununda Touhou Project serisinden karakterleri kontrol edin! Gensokyo semalarında, çeşitli büyülerle size doğru uçan sayısız mermiden kaçmak için hareket kabiliyetinizi kullanırken, daha önce hiç görmediğiniz kadar hızlı Danmaku savaşları yaşanacak.
 
Valkyrie of Phantasm, Touhou serisine dayanmaktadır, ancak geliştiricilerin dünya ve karakterlere dair kendi yorumlarıyla yepyeni bir orijinal hikayeye sahiptir. Bu, Areazero tarafından geliştirilen bir Touhou Project hayran oyunudur. 
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon Valkyrie of Phantasm PLAYISM Areazero yüksek hızlı atış savaş
Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı Urban Myth Dissolution Center 13 Şubat 2025'te Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız