Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 4 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte İlk Fragman

 
 
Yayıncılığını 2K ve geliştiriciliğini Gearbox Software ekibinin üstlendiği Borderlands serisinin en yeni oyunu Borderlands 4 resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre oyun 2025 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için piyasaya sürülecek.
 
Borderlands 4 efsanevi kasa avcısının macerasını devam ettiriyor
 
 
 
Yağma odaklı nişancı aksiyon serisinin en yeni oyunu Borderlands 4’ün arka planda geliştirildiği biliniyordu. Ancak şimdi resmi olarak duyurulduğunu aktarabiliyoruz. Ek olarak oyunun duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Fragman dahilinde pek fazla bir şey gösterilmese de ilerleyen süreçte daha fazla detayın bizlere sunulacağını belirtebiliriz.
 
Gizli uzaylı hazinesini arayabileceğiniz ve gördüğümüz her şeyi patlatabileceğimiz bunun yanı sıra efsanevi kasa avcısı ile beraber ilerleyebileceğimiz devam oyununda türlü maceralara atılabiliyor ve serinin getirdiği dikkat çekici sanat tarzıyla karşı karşıya kalmaya hazırlanıyoruz. Son olarak oyunun Steam sayfası açık durumda. Dilerseniz istek listenize ekleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Zombi Efsanesi Geri Dönüyor: Dying Light: The Beast Duyuruldu! Efsane Serinin Yeni Oyunu Mafia: The Old Country Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.8.2024 10:54:56

0
lütfen grafikleri gerçekçi yapın bu sefer

darkdogan

22.8.2024 08:07:38

0
Teaser da 4-5 saniye de olsa gameplay görmek isterdim.Unreal 5 ile yapıldığını okumuştum,teknik ve oynanış mekaniklerinin artık uçması gereken,büyük beklentilerimizin olduğu oyun.Favorim herşeyiyle Borderlands 2 iydi.Bakalım onu geçebilecek mi?Merakla Orta seviye Hype la takipteyim.

mehmetalpertr

22.8.2024 01:17:31

+1
Indiana Jones'u PS5 için duyurdular. Aloooooooo BSC Editörleri yuhh 24 Saat geçti hala haberini yapmadınız.

BSC Misafiri

21.8.2024 23:56:22

0
2. oyununun hikayesini, 3. oyunun oynanışını alıp koysalar taş gibi bir borderlands çıkar ortaya. Umudum yüksek oyunla ilgili umarım üzmez.

Settlers

21.8.2024 21:45:59

0
3. oyun gibi olmasında. 2. oyundaki gibi sağlam bir baş düşman olsun yeter. Bu arada, BSC halen daha Internet Explorer kullanıyor sanırım. :P
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız