Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için yeni bir güncelleme yolda. Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre yeni güncelleme kasabalardaki ortamı optimize edecek ve bu kapsamda çeşitli sahnelerde işlemci yükünü azaltacak. Bu sayede oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabileceksiniz.
 
Dragon's Dogma 2 daha akıcı bir deneyim sunacak
 
 
 
Geliştirici ekip daha önce işlemci yükü anlamında birçok iyileştirme yaptı. Yine de ekip bu durumdan memnun olmadı ve daha fazla geliştirmeyi bizlere sunmayı hedefliyor. Bildiğiniz üzere oyun çıkışı ile beraber birçok sistemde kasma yaşatıyordu. Özellikle kalabalık şehirlerde bu durum ön plana geliyordu. Şimdi ise bu durumun ötesine geçecek ve oyundaki çökmeleri azaltacak yeni bir güncelleme yolda diyebiliriz.
 
Steam platformunda karışık etiketine sahip Dragon's Dogma 2 için yayınlanacak olan yeni güncellemenin ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bunun yanı sıra merak edenler için Path Tracing desteğinin de eklenme planı henüz yok.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.9.2024 20:32:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadas bombos dunyasi var, o kadar buyuk harita ama icindeki aktiviteler nerede, sadece ana hikaye ve cok az yan gorev var. Kesif olayi nerede yani ben oyunu begenen biri olarak daha detayli craft sistemi daha derin dungeon kesifleri yuzlerce yan gorev beklerdim boyle guzel oyun icin. malesef dragon dogma 1 daha iyi icerk olarak.
katılıyorum oyun koca bir demo gibi olmuş. özellikle craft sistemi oyunu hadi oyna da bitir şekilde yaptıklarını kanıtlar gibi duruyor. belki bir ümit dark arisen gibi bir dlc gelir de işin rengi değişir. yinede oyunun combatı herşeyi kurtarıyor ama oda bir yere kadar çünkü yaratık çeşitliliğini yok denecek kadar az yapmışlar

BSC Misafiri

12.9.2024 16:24:13

0
Arkadas bombos dunyasi var, o kadar buyuk harita ama icindeki aktiviteler nerede, sadece ana hikaye ve cok az yan gorev var. Kesif olayi nerede yani ben oyunu begenen biri olarak daha detayli craft sistemi daha derin dungeon kesifleri yuzlerce yan gorev beklerdim boyle guzel oyun icin. malesef dragon dogma 1 daha iyi icerk olarak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız