Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur's Gate 3 Birinci Şahıs Kamera Bakış Açısıyla Nasıl Görünürdü?

 
 
Larian ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan izometrik açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 için yepyeni bir konsept video yayınlandı. Haberimizin en altından ulaşabileceğiniz video sayesinde oyunun birinci şahıs kamera bakış açısıyla nasıl görüneceğine dair çeşitli fikirler elde edebilirsiniz.
 
Baldur's Gate 3'ü birinci şahıs kamerada oynamanız için çeşitli modlar bulunuyor
 
 
 
YouTube platformunda içerik üreticisi olarak karşımıza çıkan Proxy Gate Tactician, izometrik kamera bakış açısına sahip Baldur's Gate 3 için yeni bir video paylaştı. Bu sayede oyunun birinci şahıs kamera modunda nasıl görüneceği ortaya çıktı. Videoda görüldüğü üzere oyunun dövüş ve keşif mekanikleri yeni kamera modunda gayet iyi bir şekilde çalışıyor.
 
Elbette bu tarz konsept videolar, oyunun nasıl görünebileceğine dair çeşitli fikirler sunuyor ve ayrıca bunu değerlendirme fırsatınız bulunuyor. Çünkü bu kamera açısıyla oyunu oynamak için kurmanız gereken modlar yer alıyor.
 
Birinci şahıs kamera bakış açısıyla oynamak isterseniz indirip kurmanız gereken tüm modları video açıklamasında bulabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Eski Bethesda Tasarımcısı: Starfield 2 Harika Bir Oyun Olabilir Ratchet and Clank: Rift Apart PS5 Pro Güncellemesi Işın İzlemeyi Ekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız