Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island 2 Rekora Koşuyor: 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı

 
 
Deep Silver stüdyosu tarafından yayınlanan zombi temalı açık dünya hayatta kalma oyunu Dead Island 2 oyuncu sayısı kapsamında rekor kırmaya devam ediyor. Şimdi ise ekipler oyunun 10 milyon oyuncuya ulaştığını doğruluyor.
 
Dead Island 2'yi on milyonlar oynuyor 
 
 
 
Nisan 2023 tarihinde piyasaya sürülen Dead Island 2'nin 10 milyon oyuncu hedefine ulaşması neredeyse bir buçuk yıl sürdü. Yeni dönüm noktasına Dead Island 2 Ultimate Edition'ın piyasaya sürüldüğü gün ulaşıldı. Yeni sürüm, tüm Gold Edition sahipleri için ücretsiz bir yükseltme olup, HELL-A'nın sunduğu tüm içeriklere erişim sağlıyor.
 
Her ne kadar 10 milyon oyuncuya ulaştığını aktarsak da bunun bir satış sayısı olmadığını belirtmekte fayda var. Çünkü oyun, Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan abonelik hizmeti Game Pass'te de mevcut. Dolayısıyla bu da birçok oyuncunun oyunu satın almadan oynayabildiği anlamına geliyor.
 
Dead Island 2, piyasaya sürüldükten ilk 3 gün içerisinde 1 milyon adet sattı. Ancak o zamandan beri Deep Silver herhangi bir satış sayısını açıklamadı. Son olarak oyunda tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
GTA 5 İçin Ücretsiz God of War Modu Yayınlandı Horizon Zero Dawn Remastered PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.10.2024 13:45:22

0
Dead İsland 2 küçük açık dünyaların dolma ekranlarıyla bölündüğü birbirini tekrar eden görevlerin olduğu sıkıcı bir oyun.

Sarohan

27.10.2024 12:54:15

0
Daha düzgün cümle yazamamışsınız iki oyundan da zevk almak yerine illa kıyaslayıp birini gömeceksiniz bir halt başarmışsınız gibi. Dying light 2 kulvar olarak daha geniş ve bol bir oyun nasıl açık ara daha iyi oluyor? Hele şuan ki haliyle çok çok oturmuş ve güzel bir oyun dying light 2.

Deswaaa

26.10.2024 20:11:56

0
Dying light serin den çok daha kaliteli olmuş hiç sevemedim zaten rezalet oyun umarım dead island 3 de yapılır dying light çöpleriyle uğraşıcaklarına

BSC Misafiri

26.10.2024 19:57:34

0
dying light 2 den açık ara daha iyi bir oyundu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız