Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Threads of Time, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayımcı Humble Games ve geliştirici Riyo Games, Japon RPG klasiklerinden esinlenen, farklı dönemlerden bir karakter grubu içeren sıra tabanlı bir RPG olan Threads of Time'ı duyurdu.
 
Xbox Series ve Steam üzerinden PC dahil olmak üzere konsollar için piyasaya sürülecek. Ancak şuan için bir çıkış tarihi duyurulmadı.
 
Threads of Time, sizi çağlar boyunca nefes kesici mekanlara anında taşıyan Unreal Engine 5 tarafından desteklenen muhteşem 2.5D piksel sanatına sahip. Farklı çağları keşfedin, ekibinizi kurun ve Zaman Şövalyeleri'nin kadim düzenini yeniden kurun. Dinozorların görkemli çağından mekanik harikalarla dolu uzak geleceğe kadar her çağ, ortaya çıkarılmayı bekleyen macera ve sırlarla doludur. Bu geniş tarih dokusunda gezinirken, çarpıcı anime ara sahneleriyle anlatılan zamanın dokusunu çözmekle tehdit eden uğursuz bir komployu ortaya çıkarın.
 
Dinozorlardan mekanik robotlara kadar her savaş bir güç ve zekâ testidir. Grubunuzla birlikte, düşman savunmalarını alt etmek ve zamanı isteğinize göre bükerek düşmanlarınıza güçlü takım komboları salmak için dinamik sıra tabanlı savaş sisteminde ustalaşın. Tarihi yeniden yazın ve dünyayı kurtarın! 
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Threads of Time Humble Games Riyo Games Japon aksiyon macera
Nvidia DLSS Desteği Eklenen Yeni Oyunlar Açıklandı Piksel Sanat Aksiyon RPG'si HYKE: Northern Light(s) Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız