Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dynasty Warriors: Origins'ten 23 Dakikalık Oynanış Videosu

 
 
Yayıncılığını Koei Tecmo ve geliştiriciliğini Omega Force stüdyosunun üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Dynasty Warriors Origins için yepyeni bir video yayınlandı. Haberimizin en altından izleyebileceğiniz video sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilecek ve beklentilerinizi buna göre ayarlayabileceksiniz.
 
Dynasty Warriors: Origins bire karşı bin formülünü içeriyor
 
 
 
Dynasty Warriors Origins demosundan 23 dakikalık bir oynanış görüntüsünün ortaya çıktığı video, yakın zamanda gerçekleştirilen Tokyo Game Show 2024 etkinliği kapsamında bizlere sunuldu. Heyecan verici bir aksiyon sistemi ile beraber yer alabileceğimiz yapım, devasa orduları ortadan kaldırabileceğimiz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor.
 
Oyunda sürekli olarak düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Ayrıca her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi aksiyon sisteminizi oyuna dahil edebiliyorsunuz. İsmine henüz karar verilmeyen bir kahramanla yer aldığımız oyunda serinin en yeni oyunuyla karşı karşıya kalmaya hazırlanıyor ve açıklanan detaylara göre üç krallık döneminde geçiyor.
 
Beklenen yapımlar arasında yer alan Dynasty Warriors Origins, 17 Ocak 2025 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Beklenen VR Oyunu Metro Awakening'in Çıkış Tarihi Belli Oldu Shroud'un Yeni Oyunu Spectre Divide İçin İşler Yolunda Değil

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız