Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater İçin Yepyeni Fragman Yayınlandı

 
 
Konami tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Metal Gear Solid Delta: Snake Eater (remake) için yepyeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan kısa fragmana bakacak olursak, genel olarak motor içi bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater için yeni detaylar ortaya çıkıyor
 
 
 
Fragman detaylarına girecek olursak genel olarak motor içi ara sahnelerin olduğundan bahsedebiliyoruz. Dolayısıyla gördüğünüz görüntüler oyunda doğrudan karşınıza çıkacak kalitede. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, orijinal hikayeye ve oyun tasarımına sadık kalıyor. Aynı zamanda grafiklerin ve diğer sistemlerin üst seviyeye ulaştığını aktarabiliyoruz.
 
Oyuncular yeni eklenen ve daha modern bir kontrol stiline geçiş yapabiliyor. Ayrıca orijinal oyunun hissine kapılabileceğiniz klasik kontrol sisteminin de olduğundan bahsedebiliyoruz. Sadece bu da değil aynı zamanda seçim yapabileceğiniz bir dizi renk filtresinin de olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Yeniden yapım sürümü Unreal Engine 5 oyun motoruyla destekleniyor. Bununla beraber David Hayter, Naked Snake'in sesi olarak geri dönüyor. Bu da tüm hayranları memnun edecek bir gelişme.
 
Yeni sürümün şu anda herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayı bekliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Shroud'un Yeni Oyunu Spectre Divide İçin İşler Yolunda Değil

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız