Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Piksel Sanat Aksiyon RPG'si HYKE: Northern Light(s) Duyuruldu

 
 
Eylül ayının başlarında Project HYKE olarak ilk duyurusunun ardından yapımcı, planlayıcı ve yayıncı Akatsuki Games, ortak yayıncı Aniplex ve geliştirici Blast Edge Games, piksel sanat aksiyon RPG'si olan HYKE: Northern Light(s)'ı duyurdu.
 
Şuan için bir çıkış tarihi duyurulmadı. Japonca seslendirilecek ve İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Türkçe, Rusça, Felemenkçe, Brezilya Portekizcesi, Japonca, Korece, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince metinler mevcut olacak.
 
Kız bir yolculuğa çıkıyor. Dünyayı mahveden annesinin izinden gidiyor… İnsanlar ve cadılar arasındaki savaşın harap ettiği bir dünya. Beyaz saçlı bir kız olan Hyke, bir cadı olan annesinin izinden gider ve dünya çapındaki yolculuğuna devam eder.
 
Sonunda, "Yasak Bölgeler" adı verilen keşfedilmemiş bir diyara girer. Hyke'ın kaderi, Yasak Bölgeleri koruyan cadılar "Metheos" ile karşılaştığında harekete geçer...  Hikaye ilerledikçe, çok farklı oyun stillerine sahip cadılar gruba katılabilir. Arama sırasında, yoldaşlar isteğe göre değiştirilebilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Project HYKE Akatsuki Games RPG HYKE: Northern Light(s) piksel sanat aksiyon macera
RPG Threads of Time, Konsollar ve PC için Duyuruldu Phantom Brave: The Lost Hero, Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız