Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Haftaya Hangi Oyunu Ücretsiz Verecek?

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları ücretsiz olarak dağıtan Epic Games, bildiğiniz üzere perşembe gününe kadar iki farklı oyunu bizlere sunuyor. TOEM ve The Last Stand: Aftermath oyunlarının tamamen bedava bir şekilde sunulduğu bu süreçte, oyunları 26 Eylül Türkiye saati ile 18:00'e kadar alabilirsiniz. Bu tarihten itibaren yepyeni bir oyun karşınıza çıkacak.
 
Epic Games ücretsiz oyunlarına devam ediyor
 
 
 
Epic Games önümüzdeki perşembe günü aksiyon, macera ve platform deneyimini içeren The Spirit and the Mouse adlı oyunu bedava bir şekilde sunacak. Lila adlı bir minik fareyi kontrol edebileceğimiz yapımda, Sainte-et-Claire bölgesinde bulunuyor ve buradaki halka ışığı getirmek durumunda kalıyoruz.
 
Büyük bir kalbi olan minik fareyle beraber şirin bir Fransız köyünü keşfettiğimiz esnada yeni arkadaşlar edinebiliyor ve arka planda hikaye içeriğinin yer aldığını söyleyebiliyoruz. Oyunda ihtiyaç sahipleri için çeşitli işler yapabiliyor ve görevlere atılabiliyorsunuz. Minik bir yapıya sahip olduğunuz için de her bir deliğe giriş yapabiliyorsunuz.
 
Son olarak The Spirit and the Mouse, Epic Games platformunda şu anda 285 Türk lirasından satışta bulunuyor. Ancak önümüzdeki hafta bedava bir şekilde sunulacak.
 
 
 
The Spirit and the Mouse bizlere neler sunuyor?
 
Dikkat çekici içeriği ile beraber yer alabileceğimiz yapım, içerisinde farklı bölgelere doğru atılabiliyor ve buralarda neler olup bittiğini öğrenmek tamamen bizim işimiz oluyor. Oyun içerisinde büyük bir kalbi olan ancak minik bir fare ile beraber ilerlemek durumunda kalıyoruz. Küçük bir Fransız köyünü keşfedebileceğimiz yapım, içerisinde farenin kamera bakış açısıyla beraber ilerlemek durumunda kalıyor ve akabinde burada çeşitli görevleri adım atmak durumunda kalıyoruz.
 
Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca küçük bir fareyle beraber istediğimiz deliğe girebiliyor, çatılara çıkabiliyor, tahtaların üzerinden yürüyebiliyor ve çok daha fazla deneyimle beraber ilgi çekici bölgelere doğru geçiş yapabiliyoruz. Etrafımızdaki dünyayı dolaşmak için büyük bir mücadeleye atıldığımız yapım içerisinde elektrik tabanlı güçlerimizi kullanmaya hazırlanıyor ve burada karakter odaklı bir yapının olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde hem bulmaca hem de platform deneyimi bizleri bekliyor ve dikkat çekici unsurlarla beraber oyundaki yerimizi almaya hazırlanabiliyoruz. Hızlı bir şekilde yer alabileceğimiz sistem içerisinde macera boyunca yeni yeteneklerin kilidini açabiliyor ve yukarıda bahsettiğimiz gibi, zaten bu tarz oyunlarda karakter odaklı bir yapı olduğundan dolayı yeni yeteneklerin kilidini açmak durumunda kalıyoruz. Ek olarak, yer alabileceğimiz yapım içerisinde farklı köylülerin hikayeleriyle karşı karşıya kalabiliyor, onlarla etkileşime girebiliyor ve onların dertleriyle uğraşmak durumunda kalıyoruz.
 
 
 
Bu tarz terimlerle beraber oyunda etkileşime girebileceğimiz farklı köylüler bulunuyor ve onların sorunlarına ortak olarak çözüme kavuşturmaya çalışıyor, böylece karakterimizi en iyi şekilde geliştirebilir ve faremizle beraber yeni yeteneklerin kilidini açarak ilerlememize katkıda bulunabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyun gerçekten de ilgi çekici bir konsepte sahip olarak karşımıza çıkıyor. Zaten oyunu sitem platformuna bakacak olursak, çok olumlu etiketine sahip olduğunu doğrudan aktarabiliyoruz. Aynı zamanda oyuncuların da sevdiğini söyleyebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber farklı konseptlere sahip oyunlar bir hayli tutulabiliyor, ancak bunların da iyi bir şekilde içerikle beraber bizlere sunulması gerekiyor. Dolayısıyla, bu oyun bunu başarmış durumda ve küçük bir Fransız köyünde yer aldığımız yapım içerisinde hem insanlarla etkileşime girebiliyor hem de birçok soruna çözüm bulmak durumunda kalıyoruz.

Fransız köyü içerisinde yer aldığımız süre boyunca, etrafı keşfedebiliyor, buralardan neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyor ve küçük bir farenin bakış açısıyla beraber kendi hızımızda oyunu keşfedebiliyoruz. Yapım içerisinde elbette dünyayı dolaşmak için faremizi kullanabiliyor ve farklı tabanda güçlere sahip bir yapı ile karşı karşıya gelebiliyoruz. Karakter olarak bir yapı ile beraber yeni yeteneklerin ve becerilerin kilidini açarken, aynı zamanda bunları en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor. Bu tarz detaylarla oyunda bulmacaları çözmek, elbette ilk etapta kolay, daha sonrasında ise zorlu bir yapıyı beraberinde getiriyor. Bu tarz sistemi ile beraber istediğimiz gibi oyunda yer alan kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabiliyor, onların hangi zorluklar içerisinde olduğunu anlayabiliyor ve aynı zamanda heyecan verici yeni arkadaşlar edinebiliyoruz. Bu arkadaşlık sistemi ile beraber dilediğimizi gerçekleştirebiliyor ve akabinde fareyi geliştirmek oldukça önem arz ediyor.
 
Zaten bu tarz oyunlarda, bildiğiniz üzere karakter odaklı yapımlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Bununla beraber hangi yeteneklerin kilidini açmak istiyorsanız, ona göre seçimlerinizi gerçekleştirebiliyor ve dikkat çekici unsurlarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Arka planda zengin bir hikaye anlatımı yer alıyor ve bu hikaye içeriği ile beraber istediğimiz gibi ilerlerken, aynı zamanda minik farenin neler yaşadığı konusunda da fikir sahibi olabiliyoruz. Zaten oyunda gerçek dünyada yer alan fare mekanikleri doğrudan oyuna aktarılmış durumda ve istediğimiz gibi oyundaki yerimizi alabiliyor, buralarda neler olup bittiğini öğrenirken, aynı zamanda Fransız köyünü keşfedebiliyoruz. Arka planda yer alan müziklerle beraber oyuna kendinizi daha hızlı bir şekilde kaptırabiliyor ve oyun içerisinde oldukça hassas bir platform unsuru bulunmuyor. Dolayısıyla bu konuda korkmanıza herhangi bir şekilde gerek yok.
 
 
 
Burada elbette farklı şekillerde yer alabiliyor, bulmacaları çözebiliyor, yerel köylülerin sorunlarına yardımcı olabiliyor ve daha fazla detay ile beraber gidişatınıza yön verebiliyorsunuz. Rahatlatıcı ve hüzünlü piyano müzikleri ile beraber arka planda hızlı bir şekilde adapte olabileceğiniz sistemler bizlere sunuluyor. Bu tarz detaylara oyun gerçekten de oynanması ve yer verilmesi gereken projeler arasında bulunuyor, çünkü bu tarz konseptler oldukça az bir şekilde karşımıza çıkar ve bunların da başarılı olduğu örnekler oldukça kısıtlı diyebiliriz. Dikkat çekici unsurlarla beraber yer alabildiğimiz yapım içerisinde elbette oynanışı anlamında birçok yenilikle karşı karşıya kalabiliyoruz. İhtiyaç sahipleri için iyi işler yapabileceğimiz yapımda kendimize iyiliğe adayabiliyor ve bu tarz detay ile beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyoruz.

Oyunun oynanış dinamiklerine bakacak olursak, dünyanın her köşesine dip bucak arayabileceğiniz ve tamamlayabileceğiniz çeşitli hedeflerin olduğunu söyleyebiliyoruz. Bununla beraber ihtiyaç sahipleri ile etkileşime girebilir ve onların dertlerini ortak olabiliyorsunuz. Mütevazı görevlerinizle beraber ilerlediğiniz esnada elbette sizlere yardımcı olacak öğeleri toplamak durumunda kalıyor ve bu öğeleri topladıktan sonra farklı bonuslarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Hikaye odaklı macera sistemi ile beraber yer alabileceğiniz yapım içerisinde, nasıl bir hamle yapmak istiyorsanız ona göre ilerleyebiliyor ve bu görevleri tamamlamak için köyün farklı bölgelerine doğru geçiş yapmanız gerekiyor.
 
Köylülerin dertlerini dinleyebiliyor, ardından köyün yeni elektrik sorunlarını çözmek için büyük bir hamle yapmak durumunda kalıyorsunuz. Bununla beraber elbette iyilik yapabiliyor ve bu canlı ruhlarla beraber birlikte çalışarak farenizi geliştirebiliyorsunuz. Zaten yukarıda bahsettiğimiz gibi, oyunda karakter odaklı bir yapı yer alıyor ve bu karakter odaklı yapılı oyunlarda karakterinizi seviye atlatabiliyor ve yeni becerilerin kilidini açabiliyorsunuz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda kasabanın her yerine gizlenmiş olan 120'den fazla ampul ve bunları oyunda bulmak için gereken tüm araçların olduğunu söyleyebiliyoruz. Dikkat çekici unsurlarla beraber yer alabildiğiniz yapımında hassas platform öğeleri burada yer almıyor. Dolayısıyla platform zorluklarının ön planda olduğuna vurgulayamıyoruz. Durum böyle olunca, hem maceranıza hem de bulmaca içeriklerine daha fazla geçiş sağlayabiliyorsunuz.
 
 

Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde elbette farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfedebiliyor ve buralarda neler olup bittiğini öğrenebiliyorsunuz. Dikkat çekici unsurlarla beraber oyunda şirin köylere doğru adım atabiliyor, etrafını daha çok karanlık olduğunu aktarabiliyor ve usta bir fareyle beraber ilerlemek durumunda kalıyorsunuz. Zaten oyunda yer alan fare gerçekten de oldukça gelişmiş bir yapıya sahip olarak karşımıza çıkıyor ve büyük bir kalbinin olduğunu, aynı zamanda farklı elektrik güçleri ile beraber ön plana çıktığını aktarmakta fayda var.
 
Bu tarz detaylarla beraber oyunda yürek ısıtan bir macera ile karşı karşıya kalıyor ve kendimizi elektrik ruhu ile beraber diğerleriyle arkadaş olmak için adayabiliyoruz. Köyü bir kez daha aydınlatabileceğimiz yapımda elektrik gücümüzle beraber buraya ışığı getirmek durumunda kalıyor ve daha dikkat çekici unsurlarla karşı karşıya gelebiliyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, oyuna göz atmanıza ve bir şans vermenizde fayda var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Piyasadan Kaldırılan Concord'un Maliyeti 400 Milyon Dolarmış! GeForce Now Kütüphanesine 7 Yeni Oyun Dahil Oluyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız