Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: The Veilguard İçin Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Electronic Arts ve geliştiriciliğini BioWare stüdyosunun üstlendiği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon Age: The Veilguard için yeni fragmanlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yepyeni bir video Blighted Dragon adıyla karşımıza geliyor.
 
Dragon Age: The Veilguard beklenen seri oyunlarından
 
 
 
Fragman detaylarına girecek olursak, ana karakter Rook'un yoldaşları Taash ve Lucanis ile birlikte büyük bir maceraya atıldığını söyleyebiliyoruz. Bir ejderhaya karşı savaşan ekip, büyücü sınıfının savaş yeteneklerini ön plana çıkarıyor. BioWare'in meşhur hikaye anlatımı özelliği ile gelmeye hazırlanan yeni seri oyunu tek oyunculu bir deneyim sunmayı hedefliyor.
 
Fantastik bir dünyada geçen ve aynı zamanda karanlık unsurlarla kaplı yapım içerisinde zengin hikaye anlatımının olacağı vurgulanıyor. Dragon Age: The Veilguard'da güçlü elf tanrıları ile yüzleşebiliyor ve dünyaya saldıkları yıkımı durdurmak için büyük bir mücadeleye atılıyoruz.
 
Rook olarak atılacağımız yapımda yoldaşlar deneyimin merkezinde yer alıyor. Burada mürettebatımızı toplayabiliyor ve onlarla etkileşime girebiliyoruz. Dragon Age: The Veilguard PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için 31 Ekim'de çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
LEGO Horizon Adventures Çıkış Tarihi Belli Oldu Beklenen VR Oyunu Metro Awakening'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

BSC Misafiri

26.9.2024 17:03:05

0
Bu oyunu bekleyen tek kesim Concord'un hitap ettigi "modern kitle" herhalde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız