Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Yeniledi: 38 Milyonu Aştı

 
 
PC kullanıcılarının uğrak noktası olarak karşımıza çıkan Steam, büyümeye ve rekor kırmaya devam ediyor. Valve tarafından piyasada yer alan ve büyük bir oyun mağazası olarak karşımıza çıkan Steam içerisinde 38 milyondan fazla kullanıcı aynı anda yer aldı.
 
Steam istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürüyor 
 
 
 
SteamDB tarafından ortaya çıkan istatistiğe göre Steam tüm zamanların en yüksek eş zamanlı sayısına ulaştı. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta sonu 38.367.277 kullanıcı sayısı ile rekor kırdı. Belirttiğimiz sayı, aynı anda platform içerisinde yer aldı. Ayrıca platformda bulunan 12.270.218 kişi oyun oynuyor, geri kalan ise oyun oynamanın dışında aktif olarak yer alıyordu.
 
Geçtiğimiz Mart ayında Steam, 36 milyon eş zamanlı kullanıcı sayısına ulaşmıştı. Bu da platformun istikrarlı bir şekilde büyüdüğünün göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Geldiğimiz noktada 40 milyon sınırının aşılması bekleniyor.
 
Steam'de ülkemizde dolar kuru üzerinden oyunlar ve ek paketler satılıyor. Ancak yine de ülkemize özel fiyatlandırmanın olduğunu da aktarmakta fayda var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Spor Parti Oyunu Dunk Dunk, Switch ve PC için Yayınlanıyor PS5 Yazılım Güncellemesi Final Fantasy 16'daki Grafik Sorunlarını Çözüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız