Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Black Ops 6 Steam'de Karışık Etiketine Sahip

 
 
Bir süredir geliştirme aşamasında bulunan ve oyuncuların beklentilerinin bir hayli yüksek olduğu Call of Duty serisinin en yeni oyunu Call of Duty: Black Ops 6, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. Ancak oyun, piyasaya sürülmesinden birkaç gün sonra Steam platformunda karışık etiketine sahip oldu.
 
Call of Duty: Black Ops 6 birçok yönden eleştiriliyor
 
 
 
Şu anda haberi yazdığımız esnada 3.300'den fazla kullanıcı incelemesi bulunuyor ve bu incelemelerin yalnızca %64'ü olumlu. Olumsuz incelemelerin birçoğu, oyunun uzun ve sinir bozucu kurulum sürecini eleştirirken, teknik hataların, optimizasyon sorunlarının, bağlantı problemlerinin ve çok daha fazlasının da olduğunu aktarmakta fayda var.
 
Bunun yanı sıra oyunu oynamak için her zaman çevrimiçi olma gereksinimi de bulunuyor. Bu durum da aynı şekilde oyuncular tarafından eleştirilen noktalar arasında. Diğer taraftan, oyunun tek oyunculu yani hikaye kısmı, zombi modu ve çok yönlü hareketlilik sistemi olumlu yorumlar alan detaylar arasında bulunuyor.
 
Call of Duty: Black Ops 6 şu anda Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4 ve PC'de mevcut durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Elden Ring, Nintendo Switch 2'ye Gelebilir Alan Wake 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız