Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon Zero Dawn Remastered Duyuruldu: PS5 ve PC'ye Geliyor!

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Guerrilla Games, yepyeni bir açıklamayla beraber Horizon Zero Dawn Remastered sürümünü duyurdu. PlayStation 5 ve PC (Steam, Epic Games Store) için gelecek olan yeni sürüm, 31 Ekim tarihinde 50 dolarlık bir fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek.
 
Horizon Zero Dawn Remastered yükseltilmiş sistemlere sahip olacak
 
 
 
Yeni duyurulan remastered sürüme mevcut Horizon Zero Dawn sahipleri 9,99 dolar karşılığında geçiş yapabilecek. 7 yıldan uzun bir süredir piyasada bulunan yapım şimdi yepyeni bir sürüme kavuşuyor. Ancak birçok oyuncu yeniden düzenlenmiş sürümün gerekli olup olmadığını sorguluyor.
 
Aloy karakteriyle beraber yeniden maceraya atılabileceğimiz yapımda, yeniden düzenlenmiş görseller, atmosferler, mekanikler ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Oyunun atmosferi ve grafikleri zaten gayet iyi bir seviyedeydi. Şimdi ise daha da yükseltileceğini aktarabiliyoruz.
 
Görsel geliştirme ve yükseltilmiş özelliklerle beraber geri dönmeye hazırlanan macera, yeni toprakları, becerileri, silahları ve makineleri içeren bir dizi genişletmeyi de bizlere sunuyor. The Frozen Wilds adlı ek paketi içeren yeniden düzenlenmiş sürüm, iki farklı platforma çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
PlayStation Plus Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı Alan Wake 2 DLC'si The Lake House Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız