Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Posta Dağıtım Oyunu TANUKI: Pon's Summer, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayımcı Critical Reflex ve 2018'de eski Q-Games personeli tarafından kurulan Kyoto merkezli bir stüdyo olan geliştirici Denkiworks, posta dağıtım macera oyunu TANUKI: Pon's Summer'ı Xbox Series, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Şuan için bir çıkış tarihi duyurulmadı.
 
Tanuki Festivali'ne sadece bir ay kaldı ve tapınak harap durumda. İyi niyetli ama biraz üşengeç bir Tanuki olan Pon ile yarı zamanlı olarak postanede çalışırken bir yandan da yaz sona ermeden tapınağı onarmaya çalış. Paketleri teslim et, yeni arkadaşlar edin ve tapınağı büyük festivale hazırla!
 
-Dayanıklı BMX'ine atla ve ilgi çekici kasaba sakinlerine mektuplarını ve paketlerini teslim et!

-Kasaba sakinleriyle arkadaş olup sadakatini artırdıkça çok çeşitli etkinliklere ve spor aktivitelerine davet edileceksin. Bunlara katıl ve tapınağın onarımında işine yarayabilecek eşyalar ile ödüllerin kilidini aç.
 
-Teslimatlar ve aktivitelerden kazandığın para ve eşyalarla tapınağı onar, geliştir ve dekore et. Yazın sonunda düzenlenecek festivale kadar tapınağı hazır et!
 
-Geliştiricilerin Kyoto, Aomori, Sapporo ve Beppu'da yaşadıkları deneyimlerden ilham alarak büyük bir sevgiyle tasarlanan TANUKI dünyasını keşfet. Japonya'nın sıcak yaz günleri seni bekliyor!
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Posta Dağıtım macera TANUKI: Pon's Summer PC Critical Reflex Denkiworks Xbox Series Xbox One Switch PC
Phantom Brave: The Lost Hero, Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek LEGO Horizon Adventures Çıkış Tarihi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız