Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
VİDEOYA ATLA EKRAN GÖRÜNTÜLERİNE ATLA HABERE ATLA YORUMLARI GÖR YORUM YAZ

Ride to Hell: Retribution Duyuruldu

Yalnız bir kovboy...
 
     Ferrari Challenge gibi yapımlara imza atan Eutechnyx, Deep Silver'ın dağıtımında yeni bir aksiyon oyunu geliştiriyor. Hatta oyunun bitmeye yakın olduğunu bile söyleyebiliriz çünkü PC, PS3 ve X360 için Haziran sonunda piyasaya çıkacak.
 
     Ride to Hell: Retribution ismindeki oyunda 1960'larda Devil's Hand isminde bir motor çetesine karşı tek başına mücadele eden yalnız kovboy rolünde olacağız. Aramız silahlarla & kızlarla çok iyi olacak ve tahmin edeceğiniz üzere bolca kötü adam pataklayacağız (Hatta tanıtım videosunda göreüleceği üzere acımasız şekillerde öldüreceğiz).
 
     Jake Conway'i kontrol ederek motor üstünde, birebir kapışmalarla veya silah kullanarak düşmanlarımızı haklayacağız. Ayrıca bu oyunla birlikte Ride to Hell: Route 666 (yine bu nesil konsollar ve Steam için) ve mobil spin-off'u Ride to Hell: Beatdown da duyuruldu fakat bu oyunlarla ilgili yeterince bilgi bulunmuyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Ride to Hell Retribution Deep Silver Eutechnyx Route 666 Beat em up aksiyon ps3 xbox 360 pc
Vita İçin Yeni Bir LittleBigPlanet Gelebilir Freddiew'den Keyifli Bir Resident Evil Parodisi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Pamphilos

28.6.2013 13:22:25

0
Denedim, arkadaşların dediği gibi 5 - 6 sene öncesinin oyunu gibi, kontroller hiç iyi değil, oynanabilirlik düşük, grafikler kötü, yani beklentiye giren hayal kırıklığı yaşar. Aşırı can sıkıntısında oynanabilir sadece, ama bunun için bile gidip almaya değmez, indireyim deseniz yaklaşık 10 GB'lık dosyası var, gereksiz.

AdamJensen

28.6.2013 00:53:21

0
Cidden kötü bir oyun olmuş.

Zarbo257

27.6.2013 11:44:36

0
10 üzerinden 5 bile vermem...PC de oynuyorum ben bu kadar dandik bir oyun görmedim ne yani sırf yapılsın diye yapılmış ne grafik ne konu ne atmosfer ne oynanabilirlik hiçbirşey yok oyunda...Berbat.6 sene önce çıksa ohaaa dedirtirdi ama 2013 de berbat kelimesi bile yetersiz bu oyun için.

R.Romanoviç

27.6.2013 02:58:07

0
Oyun gta 3 gibi bişey

gokhans19

26.6.2013 17:51:42

0
Ekran görüntüleri bekliyoruz.

Pamphilos

26.6.2013 16:36:27

0
Mutlaka denemek lazım, farklı bir oyun.

R.Romanoviç

26.6.2013 15:59:03

0
oyunun bi 5-6 yıl önce çıkması lazımmış

Project Scorpio

26.6.2013 14:10:02

0
Oyun çıktı bile.

thanatos13

26.6.2013 13:04:33

0
beklediğim oyunlardan biriydi, bakalım nasılmış..

gokhans19

26.6.2013 12:13:39

0
<Yorumları bekliyoruz.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ride to Hell: Retribution
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız