Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elden Ring, Nintendo Switch 2'ye Gelebilir

 
 
FromSoftware ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring için yepyeni bir söylenti ortaya çıktı. Çıkan söylentiye bakacak olursak, oyunun Nintendo tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Switch 2’ye geleceği aktarılıyor.
 
Elden Ring genişlemesi de konsola gelebilir
 
 
 
Söylentiler, sızıntı içeriklerle ve haberlerle ön plana çıkan Nash Weedle’dan geliyor. Yakın zamanda Twitter platformunda yayınladığı yeni bir gönderi ile Elden Ring oyununun Switch 2 konsolunda yer almaya hazırlandığını vurguluyor. Aynı zamanda eleştirmenlerce beğenilen Shadow of the Erdtree genişlemesinin de yeni konsolda bulunacağı belirtiliyor.
 
Yine aynı kaynağa göre, iddia edilen Switch 2 sürümünün FromSoftware tarafından değil de Virtuos ekibi tarafından yönetildiği bildiriliyor. Singapurlu stüdyonun Switch’e oyun taşıma konusunda uzun bir geçmişi var ve daha önce BioShock: The Collection ve Assassin's Creed Liberation Remastered gibi projeler üzerinde çalışmış bir stüdyo diyebiliriz.
 
Son olarak standart sürümü değil de Definitive Edition paketi Switch 2 yolcusu. Şu anda tüm detaylar söylenti ve iddiadan ibaret. İlerleyen süreçte resmi bilgileri bekliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerant oyun haberler 2024
Halo 5'in PC Sürümü Teknik Nedenlerden Dolayı İptal Edildi Call of Duty: Black Ops 6 Steam'de Karışık Etiketine Sahip

BSC Misafiri

28.10.2024 23:08:34

0
Switch2 piyasayı darmaduman edecek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız