Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Rayman Serisini Yeniden Canlandırmaya Hazırlanıyor

 
 
Platform ve macera deneyimi ile ön plana çıkan Rayman serisi, bildiğiniz üzere 10 yıldan biraz daha fazla bir süredir sessizliğini koruyor. Şimdi ise oyunun geliştiricisi Ubisoft, markayı yeniden canlandırmaya hazırlanıyor ve ortaya çıkan haberler bu durumu doğrular nitelikte.
 
Rayman serisi üzerinde araştırmalar yapılıyor
 
 
 
Geçtiğimiz yıl Ubisoft, Mario + Rabbids Sparks of Hope adlı sıra tabanlı taktik deneyimini Nintendo Switch konsollarına sundu. Kendi alanında başarılı olduğu belirtilen bu oyunun ardından son sızıntılar, Ubisoft Milan stüdyosunun Rayman serisi üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Detaylara bakacak olursak, bu stüdyoda Rayman’ın yeniden yapım sürümü geliştirme aşamasında yer alıyor.
 
Bununla beraber önceki sızıntılar, serinin yaratıcısı Michel Ancel'in yeniden yapım sürümünde danışman olarak görev aldığını iddia ediyor. Şimdi ise bu sızıntılar bir nevi doğrulanmış olarak karşımıza çıkıyor. Gazeteci Stephen Totilo, Twitter platformunda yayınladığı yeni bir gönderi ile Ubisoft'un sahibi olduğu Milan ve Montpellier stüdyolarının Rayman markası üzerinde araştırma yaptıklarına vurguluyor ve söz konusu projenin hala erken aşamada olduğunu belirtiyor.
 
Elbette ortaya çıkan bu bilgilerle Rayman serisinin yeni oyununun veya yeniden yapım sürümünün kesin bir şekilde bizlere sunulup sunulmayacağı net değil. Ancak seri üzerinde bir hareketliliğin olduğunu aktarabiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Control 2'den İlk Görüntüler Alan Wake 2 DLC'sinde Göründü Space Marine 2 İçin 4.1 Güncellemesi Yayınlandı

Jack Rabbit Slims

24.10.2024 22:16:03

0
Kesinlikle yapın şunu ya. Lan niye her oyun açık dünya, şöyle eğlenceli klavye/gamepad beceresi isteyen platform oyunu bile kalmadı yapın işte.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız