Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Space Marine 2 İçin 4.1 Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Saber Interactive tarafından biz oyun severlere sunulan nişancı aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Space Marine 2 için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Oyunculardan gelen geri bildirimleri önemseyen ekip, şimdi ise bu yamayla oyunu daha stabil ve sorunsuz hale getiriyor.
 
Space Marine 2'nin yeni güncellemesi dengeleme değişikliklerini getiriyor
 
 
 
4.1 yaması olarak karşımıza çıkan yeni güncelleme ile oyunda yer alan düşmanlar için dengeleme değişiklikleri geldi. 4.0 yamasına gelen tepkilerden sonra geliştirici ekip, eklediği değişiklikleri geri aldı. Daha önce Extremis düşmanları için artırılmış yumurtlama oranı bulunuyordu. Fakat bu durum, daha önceki güncellemede yer alan seviyeye ulaştı. Ayrıca Ruthless zorluk seviyesinde yumurtlama oranları "önemli ölçüde" azaldı.
 
Diğer taraftan Auto Bolt Rifle, Heavy Bolt Rifle, Bolt Sniper Rifle, Heavy Bolter ve daha fazlası gibi silahlar artık operasyon modunda daha fazla hasar verecek. Bununla beraber, Ruthless zorluğunu oynarken oyuncunun zırhı %10 oranında artacak. Ayrıca oyunda yer alan botlar düşmanlara daha fazla hasar verecek ve böylece oyunculara yardımcı olacak.
 
Tüm yama notlarını ve oyun yönetmeni Dmitriy Grigorenko'nun yorumlarına göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Ubisoft, Rayman Serisini Yeniden Canlandırmaya Hazırlanıyor Prince of Persia: The Lost Crown'un 1 Milyon Sattığı Bildirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız