Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island 2'nin PlayStation 5 Pro Sürümü Onaylandı

 
 
Dambuster Studios tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya zombi temalı hayatta kalma aksiyon macera oyunu Dead Island 2 için yoğun bir hafta yaşanıyor. Oyunun Ultimate Edition sürümü ve yeni bir güncellemesinin yayınlanması ile beraber farklı deneyimler kullanıcılara sunuluyor ve oyuncular bir hayli heyecanlanıyor.
 
Dead Island 2 için yeni oyun plus modu geldi
 
 
 
Yeni güncelleme kapsamında oyuna Neighborhood Watch ve yeni New Game Plus modu ekleniyor. Bunun yanı sıra bazı kullanıcılar PlayStation Store'da oyunun PlayStation 5 Pro desteğini alacağını fark ediyor.
 
Geliştirici ekibin Twitter sayfası da bu durumu kabul ediyor ve yakında daha fazla bilginin verileceğini aktarıyor. Ortaya çıkan tahminlere bakacak olursak, oyunun PlayStation 5 Pro sürümü 4K çözünürlüğü hedefliyor ve 60 fps’lik bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Ancak tüm bunlar şu anda varsayımdan ibaret.
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulacak olan PlayStation 5 Pro konsolu 7 Kasım tarihinde dünya çapında 700 dolar'dan piyasaya sürülecek. Şu ana kadar desteklenen oyunlar arasında Alan Wake 2, The Last of Us Part 2 Remastered, Dragon Age: The Veilguard, Horizon Forbidden West, Horizon Zero Dawn Remastered ve daha fazlası yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Telltale, The Wolf Among Us 2'nin İptal Edilmediğini Açıkladı God of War Dizisinin Yeni Yönetmeni Belli Oldu: Baştan Yazılıyor

BSC Misafiri

23.10.2024 20:19:18

0
Küçük açık dünyaların olduğu, kendini tekrar eden bir zombi oyunu. Dying Light 1'in gerisinde bir oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız