Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naughty Dog'un Yeni Oyunu Oyunculara Geniş Özgürlükler Sunacak

img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/4073a1ba-0865-41a5-9245-4d4bdf442b4a.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' /> 
 
Dikkat çekici oyun serileri ile karşımıza çıkan ve oyun sektöründe önemli bir yere sahip olan Naughty Dog, şu anda bir başka proje üzerinde çalışıyor. MinnMax kurucusu Ben Hanson, arka planda geliştirilen ve gizli proje olarak adlandırılan oyun hakkında çeşitli detaylar veriyor ve burada oyunculara oldukça geniş özgürlükler sunulacağını vurguluyor.
 
Naughty Dog bir sonraki gizli projesi arka planda geliştirilmeye devam ediyor
 
 
 
Hanson, konuya hakim olan birinden çeşitli detaylar aldığını ve oyun hakkında birkaç bilgiye ulaştığını aktarıyor. Bu kapsamda şunları söylüyor: “Karşılaştırma yapmak için herhangi bir oyun belirtmeyeceğim. Ancak bunun oldukça harika bir proje olacağı belirtiliyor. Bununla beraber oyuncular geniş özgürlüklerle karşı karşıya kalmaya hazırlanıyor.” 
 
Hanson karşılaştırma yapmak istemediği oyunun Hitman olmadığını da sözlerine ekledi.
 
Naughty Dog'un patronu Neil Druckmann, geçen yıl stüdyonun gelecekteki projelerde geleneksel anlatıma daha az odaklanacağını belirtti. The Washington Post'a verdiği demeçte "Son zamanlarda Elden Ring ve Inside gibi geleneksel hikaye anlatımına uzak olan yapımlar ilgimi çekmeye başladı” ifadelerini kullandı.
 
Druckmann, Temmuz ayında Naughty Dog'da "birden fazla tek oyunculu proje" de dahil olmak üzere çok sayıda oyunun geliştirildiğini söyledi. Ancak bunların tamamının The Last of Us oyunları olmayacağını, diğer taraftan benzer bir amaca sahip olacaklarını vurguladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Assassin's Creed Shadows'a Erken Erişim Seçeneği İptal Edildi The Last of Us Part 2 Remastered İçin PS5 Pro Desteği Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.10.2024 23:31:13

0
Sevindirici. Gene iğrenç sjw hikaye anlat ok ondan kurtuluş yok ama bana seçme şansı ver. Tiksindiğim karakterleri tahtalı köye yollamak ve size göre en kötü, bana göre mükemmel son ile oyunı bitirmek isterim.. Iyyy Part 2 ve hikayesi geldi gene aklıma..

BSC Misafiri

22.10.2024 21:41:01

0
hadi bakalm neil reis görelim marifetlerini naughty dog oyunlarına hasret kaldık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız