Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı!

 
          Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenecek 1 milyon dolar ödül havuzlu Esports World Cup 2024, League of Legends turnuvası başladı!
 
     Çeyrek finalde galibiyet elde eden takımlar; T1, Team Liquid ve Top Esports ve G2 Esport oldu.
 
    4 Temmuz Perşembe günü Bilibili Gaming ile T1 ve Team Liquid ile Fnatic, 5 Temmuz Cuma günü ise Gen.G Esports ile Top Esports ve G2 Esports ile FlyQuest karşı karşıya geldi.
 
     Karşılaşmaların sonucunda T1, Bilibili Gaming'i 2-1 mağlup etmeyi başardı ve adını yarı finale yazdırdı. Team Liquid, Fnatic karşısında 2-0 galip gelen taraf oldu ve yarı finalde T1'ın rakibi oldu. 2. gün Top Esports rakibi Gen.G Esports'u 2-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. G2 Esports ise FlyQuest karşısında 2-1 galip gelerek yarı finalde Top Esports'un rakibi olmayı başardı. 
 
     Yarı finalin ilk karşılaşması bugün saat 18:00'da T1 ile Team Liquid, ikinci karşılaşması ise 22:00'da Top Esports ile G2 Esports arasında oynanacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız