Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İlgi Çekici Aksiyonuyla SPINE İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Nekki tarafından biz oyun severlere sunulacak olan tek oyunculu hikaye odaklı aksiyon dövüş oyunu SPINE için yepyeni bir fragman yayınlandı. Gamescom 2024 fuarına özel yayınlanan fragman dahilinde oyunun nasıl bir hikayeye sahip olacağını doğrudan görebiliyoruz.
 
SPINE dövüş mekanikleriyle öne çıkıyor
 
 
 
Fragman içerisinde sadece hikaye unsurları değil aynı zamanda oyun içi aksiyon sistemi, sinematikler, parkur, boss dövüşleri ve çok daha fazlası yer alıyor. SPINE içerisinde oyuncular asi sokak sanatçısı Redline adlı karakterin rolünü üstleniyor ve estetik açısından oldukça dikkat çekici unsurlarla karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
Aksiyon filmlerini andıran yapısıyla ön plana çıkmaya hazırlanan oyunda, kamera çekimlerinin, dövüş mekaniklerinin ve çok daha fazlasının oyunun temelini oluşturacağını aktarabiliyoruz. Unreal Engine 5 ile desteklenen oyun, Nekki'nin orijinal animasyon motoru Cascadeur'u kullanıyor.
 
SPINE, açıklanan detaylara göre PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Oyunun henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
EMEA Masters Summer 2024'te Büyük Final Belli Oldu! Life is Strange: Double Exposure'dan Yepyeni Fragman
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.8.2024 10:52:10

0
Harika

BSC Misafiri

23.8.2024 22:00:22

0
"I never ask for this " Animasyon geçişlerinin güzel olduğu çeşitli güzel finisherların olacağını düşündüğüm sifu + silahlar la nasıl olurdu'nun cevabı . Fiyatı güzel olursa keyifli vakit geçirilebilecek bir oyun olur oynanışıyla
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız