Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu

 
 
Hi-Fi Rush, Ghostwire Tokyo ve daha fazlasıyla ön plana çıkan Tango Gameworks stüdyosu, bildiğiniz üzere yakın zamanda sahibi olduğu Microsoft tarafından kapatıldı. Özellikle Hi-Fi Rush, oyuncular tarafından sevildi ve birçok dalda ödül aldı. Ancak buna rağmen ekibin kepenkleri kapatıldı.
 
Tango Gameworks devam oyunları geliştiriyordu
 
 
 
Ortaya çıkan detaylara göre Tango Gameworks kapatılmadan önce iki farklı duyurulmamış proje üzerinde çalışıyordu. Bu bilgiler ilk olarak Twitter kullanıcısı bogorad222 tarafından tespit edildi. Ekip içerisinde yer alan Tsuyoshi Okugawa'nın LinkedIn sayfasında henüz duyurulmamış iki farklı oyunun olduğu ön plana çıktı.
 
LinkedIn profilinde habersiz bir oyun üzerinde "Grafik Programcısı" ve habersiz bir projede "Lider Programcı" olarak iş yaptığı yer aldı. Bu oyunlardan biri Microsoft x Activision - FTC davası sırasında sızdırılan ve 2024 mali yılı içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen Ghostwire: Tokyo'nun devam projesi. İkinci oyunun ise Hi-Fi Rush'ın devamı olacağı yönünde çeşitli söylentiler mevcut.
 
Geldiğimiz noktada stüdyo kapatıldığı için bu projeleri ne yazık ki göremeyeceğiz. Peki siz Ghostwire: Tokyo ve Hi-Fi Rush'ın devam oyunlarını görmek ister miydiniz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun haberler 2024
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

3.6.2024 11:56:15

0
Aynen The Evil Within gerçekten hoştu. İlk oyun da ikinci oyun da. İkinci ile tarzı değiştirip heyecanı taze tutmayı başarmışlardı. Üçüncü çıksa yine aynı şekilde olurdu sanırım.

Rexroth

3.6.2024 10:54:56

+1
The Evil Within serisi yalan mı oldu yani şimdi? 2. oyun çıkalı 7 sene oldu yenisi gelmedi be. İyi bir yapımcıydı yazık oldu.

BSC Misafiri

2.6.2024 21:09:55

0
yazık oldu potansiyeli olan bir yapımcıydı

mehmetalpertr

2.6.2024 20:00:41

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri The evil within yoksa...iyiki kapatılmış
Kapatılmadan önce The Evil Within oyununun yapımcısı ve yönetmeni Shinji Mikami ( Resident Evil serisinin efsane yapımcısı ve yönetmeni ) stüdyodan ayrılmıştı. O yüzden o oyun yapılmıyordu.

BSC Misafiri

2.6.2024 16:26:41

0
The evil within yoksa...iyiki kapatılmış
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız